Az őszinte vallomása több százezer emberre volt hatással.



A házasságnak nincsen különösebb titka: vagy működik két ember között, vagy nem. Emily Kasper története viszont bevezet bennünket a házasság mélyebb bugyraiba is, amikről azt gondoltuk, hogy „oh, ilyen csak a filmvásznon létezik”.

Emily nem csak odaadó feleség, hanem boldog anyuka és elkötelezett alkalmazott is, így joggal jelenthetjük ki, hogy kevés olyan dolog létezik, amit Emily nem tudna kézben tartani, mégis az élete egyszer csak olyan fordulatot vett, ami ellen nem tudott semmit tenni. Több évnyi házasság után kiderült, hogy férje különböző nőkkel is kapcsolatban áll. Emily, a megkönnyebbülés reményében, az interneten osztotta meg kapcsolatuk ezen részleteit.

Emily őszinte vallomása több százezer emberre volt hatással:

„Fontos, hogy tudjátok, hogy a férjem jó ember! Kedves, csendes, visszafogott ember egyszerű igényekkel. És ennek ellenére mégiscsak több tucat nővel sikerült viszont folytatnia úgy a házasságunk előtt, mint a házasságunk alatt is.

Ezekből a kalandjaiból szemezgetek a lentiekben.

Évekkel ezelőtt a férjem találkozott egy nagyon fiatal nővel, és elmondása szerint ez a nő rögtön magával ragadta. A nő egy vállalatnál dolgozott, mindig ceruzaszoknyában és magassarkúban járt és erős sminket viselt.

Elkezdtek randizni és, a köztük kialakuló kapcsolat szinte izzott. A vállalati utazások után a férjem mindig várta őt a reptéren és szinte elválaszthatatlanok voltak. A férjem szerint ez volt az ő első igaz szerelme, és amikor ezt meghallottam irigy voltam erre a nőre, hogy hogyan tudott ilyen hatással lenni az emberemre.

Aztán találtam egy képet egy másik nővel, akivel az egyetemen találkozhatott. A képen a férjem arcáról nyugodtság áradt. Mindig együtt tanultak, és megvitatták a szakmájukkal kapcsolatos kérdéseket, késő éjszakáig ügyködtek a dolgozataikon. Valahányszor meglátom azt a képet elfog az irigység, hogy ez a nő is mennyire magával tudta ragadni a férjem.

Évekkel később a férjem egy újabb nő mellett kötött ki, de ez a nő valahogy teljesen más volt, mint az eddigiek, ugyanis gyereket várt, és a várandóság miatt folyton hányinger és rosszullét gyötörte. A férjem elmondása szerint ez a nő a kitartásával és az erejével nyűgözte le. Rögtön azután, hogy a baba megszületett a nő minden kis apróságért a férjemet hívta segítségül. Minden beszélgetésük a gyerekek és a szülői lét körül forogtak, mégis a férjem szerint úgy gondoskodott erről a nőről, mint még azelőtt soha senkiről. Ez az asszony egy teljesen más teremtmény volt az előző, csinos nőihez viszonyítva.

Nagyon mély kötelék volt köztük azt gondolom, és ez a nő roppant szerencsés volt a férjemmel.

Mindezeket összevetve el kell mondanom, hogy számtalan nőt testesítettem meg az elmúlt évek alatt, a férjem mellett váltam egyetemistából, munkavállaló erős nővé, majd családanyává és egy boldog család részesévé. Számtalanszor voltam mélyen és magasan, jól és rosszul. Négy gyerek után magamon tapasztaltam meg a változás, úgy testileg, mint lelkileg, és minden egyes lépés, amit a férjemmel együtt tettünk meg, jobb emberré tett.

Adja az ég, hogy a jövőbeli énemet is ugyanúgy szeresse a férjem, mint az évekkel ezelőttit!”

Habár Emily már nem ugyanaz a nő, mint amikor elkezdtek a férjével randizgatni, de joggal mondhatjuk, hogy egy igazi harcos, aki kitartásával, szeretetével és mérhetetlen türelmével viseli gondját nemcsak férjének, hanem az egész családjának. Emily férje pedig példátlanul kiáll mellette mindenben – mi ez, ha nem igaz szerelem? Forrás

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!