Kisugárzásuk miatt igazi partnernek érzik a férfiak.



Nem azt mondjuk, hogy CSAK ez a három csillagjegy az, akiért a férfiak bolondulnak, de úgy tűnik, hogy a legtöbb ‘férfikedvenc’ nő közülük kerül ki!

Kos
Akkor érzi a legjobban magát, ha mindig ő állhat a figyelem, és az események középpontjában. Amíg más még a megoldáson gondolkozik, ő gyorsan cselekszik. Szenvedélyes, és ambíciós, mindent megtesz azért, hogy partnere boldog, és kiegyensúlyozott legyen.

Szűz
Optimista, és tele van szeretettel. Egy nagyon fantasztikus személy, mindig mindenre azonnal megtalálja a megoldást. A partnerét bármilyen rossz hangulatból képes kimozdítani. Felemelt fejjel, és mosolyogva jár mindig. Az a férfi, akinek egy Szűz csillagjegyű nő a partnere, igazán szerencsésnek tudhatja magát.

Nyilas
Egy igazi harcos személyiség, képes a végsőkig küzdeni, hogy elérje a célját. A küzdelme akkor is megmarad, ha párja boldogságáról van szó. Aki mellett egy Nyilas partner van, az soha nem fogja megismerni a szenvedést. A Nyilas nő mindig ott lesz mosolyogva, és reménnyel telve a partnere mellett.

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!