Egymás mellett állnak a pici koporsó mellett.



Forrnak az indulatok L.L. Junior és volt kedvese között kisfiuk, Dávidka szombati tragikus elvesztése óta olvasható a Ripostban.

Bár a felek álláspontjai egyre távolabb kerülnek egymástól, és mindketten maguknak akarják nagyobbik fiuk felügyeleti jogát, egyvalamiben egyetértenek: Dávidkának meg kell adniuk a végtisztességet, ezért a temetés idejére felfüggesztik a harcot.

L.L. Junior és Csilla megállapodtak abban, hogy békét kötnek közös kisfiuk temetésének idejére. Az egykori álompár között végképp elmérgesedett a viszony, amióta szombaton egy autó halálra gázolta Zuglóban az úttestre kiszaladó Dávidkát.

Az énekes Csillát hibáztatja a történtekért, Csilla viszont megértést várna Juniortól és azt, hogy adja vissza neki a nagyobbik fiút, a hatéves Lacikát, aki a tragédia óta a rapper családjával él.

A forrongó indulatok ellenére a szülők egyvalamiben egyetértenek: mindketten szeretnék megadni a végtisztességet kisfiuknak, ezért úgy döntöttek, hogy a pénteki temetés idejére fegyverszünetet tartanak. Teszik mindezt már csak azért is, mert a hatéves Lacika is ott lesz a Fiumei úti sírkertben, az egyébként is összezavarodott gyermeket pedig nem akarják még nagyobb traumának kitenni.

Fotó: Blikk

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!