Fokozott óvatosságra intik a felhasználókat.



Az elmúlt napokban több olyan jelzés érkezett az E.ON Tiszántúli Áramhálózati Zrt. és az E.ON Észak-dunántúli Áramszolgáltató Zrt. felhasználói részéről, hogy ismeretlen személyek a vállalat képviseletében eljáró személynek kiadva magukat, minősíthetetlen hangnemben és fenyegető üzenetekkel keresik meg a felhasználókat. Az E.ON fokozott óvatosságra hívja fel felhasználóit a visszaélés-gyanús, +36/60-as és +36/50-es kezdetű hívószámokról érkező megkeresések esetén.

A vállalatcsoport azonnali vizsgálatot indított, melynek keretében leellenőrizték és megállapították, hogy az adott felhasználóknál nem volt szabálytalan vételezés vagy folyamatban lévő vizsgálat, a megjelölt felhasználási helyeket rendben találták.

A vállalatcsoport ezúton hívja fel a lakosság figyelmét, hogy a +36/60-as és +36/50-es kezdetű hívószámokról érkező telefonos megkeresések nem az E.ON részéről történnek. Fokozott óvatosságra inti a felhasználókat, felhívva a figyelmet arra, hogy az ilyen jellegű hívásokban személyes, illetve felhasználási hellyel kapcsolatos adataikat kérésre se adják meg. 

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!