November 11-e lesz az utóbbi 10 év legerősebb napja!



November 11-e lesz az elmúlt 10 év legerősebb napja! Készülj az új energiák fogadására!

A 11-es a különleges számok közé tartozik, ez pedig azt jelenti, hogy hamarosan egy igencsak különleges, energiákkal teli nap következik. Nem titok, hogy ez november 11-én, az év 11-dik hónapjában fog bekövetkezni, és ha összeadjuk 2018 számait, végeredménynek szintén 11-et kapunk. Szóval nagy energiabombára kell felkészülni.

A numerológiában a 11-es a Mester Szám, amely az egyediséget, a hiteles kifejezésmódot, és a gyors változásokat jelképezi. A 11-es szám, azaz a két 1-es a felemelkedés energiáját hordozza magában.

A két darab 1-es, egymás mellé állítva két oszlophoz hasonlít, amelyek között egy szent kapu tárul ki. Erre fog sor kerülni november 11-én, és ezzel egyidőben megnyílik az út a lehetőségek, a pozitív életszemlélet kialakítása előtt.

Holnap amint felébredsz, gyújts meg egy gyertyát, és ahányszor a gyertya lángjára pillantasz, gondolj arra, ami leginkább foglalkoztat, aminek a megoldásához plusz energiára van szükség. 11 óra 11 perckor is állj meg egy pár másodpercre, és koncentrálj!

Tudnod kell, hogy míg a Mester Számok számtalan lehetőség kialakításában játszanak szerepet, sok kihívást is hoznak az életünkbe. Ezek a számok türelmet, időt és energiát követelnek, ezért a november 11-től igyekezz életmódot változtatni, légy türelmes önmagaddal szemben. A következő hetekben minden lehetőség adva lesz a változáshoz, amely egyben felkészülés a jövő kihívásaira is.

Ha rápillantasz az elektromos óra kijelzőjére, ami 11 óra 11 percet mutat, akkor ez egy rendkívül erős jel, ami arra utal, hogy hamarosan bekövetkezik a várva várt siker, bőség, boldogság, elégedettség az életedben. Az átalakulásod még csak most fog elkezdődni, ezért légy felkészülve minden eshetőségre.

Spirituális fejlődés szintjén is kiemelkedő időszak előtt állsz, hiszen a 11-es Mester Szám képes megadni mindazt a lelki harmóniát, ami egy kiegyensúlyozott élethez szükséges.

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!