Október 24-én a Bika jegyében Telihold alakul ki. Ez az égi jelenség a változás és a bizonytalanság szelét hordozza.



Október 24-én, szerdán, a Bika jegyében Telihold lesz. Ez az égi jelenség a változás és a bizonytalanság szelét hozza el. Ezen a napon figyelj oda az álmaidra, a vágyaidra, a szenvedélyeidre, mert ezek valósággá válhatnak.

Lássuk az égi üzenetet csillagjegyekre lebontva.

Kos

Figyelj oda a pénzügyeidre, a befektetéseidre, főként azokra, amelyekből profitra számítasz. Megéri hallgatnod egy jóbarát tanácsára, mert ezáltal sikerül helyes döntést hoznod, így végre megvalósíthatod azt, amire mindig vágytál.

Bika

Most minden vágyad az, hogy lazíthass, pihenhess kicsit. A csillagok viszont úgy érzik, hogy nagy terveid vannak. A mostani Telihold kihívásokkal, érdekes változásokkal szembesít, megpróbálva kimozdítani a komfortzónádból, hogy harcolhass azért, amire mindig is vágytál. Bízzál önmagadban.

Ikrek

Fontosnak tartod a munkádat, és a kollégáid is tudják, hogy megbízhatnak a szakértelmedbe, ezért gyakran fordulnak hozzád tanácsért. Ami az érzelmi, szerelmi életedet illeti, október végén a Telihold hatására sok kellemes pillanatban lehet részed.

Rák

Itt az ideje, hogy számba vedd, hogy kik az igazi barátaid, kikben bízhatsz meg igazán. A munkahelyeden sok érzelmi hullám ér majd, ezt az időszakot át kell vészelned. Figyelj oda a párkapcsolatodra, mert lehet, hogy egy olyan döntést kell meghoznod, amely radikálisan megváltoztatja a jövődet.

Oroszlán

Az elmúlt hónapokban befektetett munkád, erőfeszítésed most meghozza a gyümölcsét. Minden téren, szakmai és magánéleti szempontból is remek időszakra számíthatsz. Pénzügyi nehézségekre nem kell számítanod, sőt lesz még pár napod arra is, hogy pihenhess.

Szűz

Mindig kíváncsi vagy, és addig nem nyugszol, míg választ nem kapsz a kérdéseidre. Azonban néha egyszerűen nincsenek kielégítő válaszok, és ezt meg kell tanulnod elfogadni. Néha szükség van arra, hogy kompromisszumot köss, mert csak így tudsz dűlőre jutni bizonyos helyzetekben.

Mérleg

Az elmúlt hetekben, hónapokban megszoktad az emberek társaságát, akik mindig körülvesznek. Annak ellenére, hogy ez nem egyértelműen rossz dolog, mégis, ha valami megváltozik, nehezen fogsz tudni alkalmazkodni az új helyzethez. Az Újhold arra ösztönöz, hogy légy erősebb, magabiztosabb.

Skorpió

Számodra elsősorban érzelmi változásokra kell számítanod az októberi Telihold alkalmával. Keresd mindig meg azokat a lehetőségeket, amelyek előrevisznek, amelyek hozzásegítenek a céljaid eléréséhez. És most változásra van szükséged!

Nyilas

Nagyon optimista vagy, de az utóbbi időszakban néha úgy érzed, hogy elfogy az erőd, nem nem tudsz a céljaidért úgy küzdeni, ahogyan szeretnél. Az Újhold viszont arra ösztönöz, hogy bízz magadban, a képességeidben, mert ha így teszel, csodás dolgok történhetnek az életedben. Maradj türelmes.

Bak

Ideje, hogy előbújj a kimutatások mögül, és észrevedd az életet magad körül, az embereket, akik jókedvűek, energikusak. Sok idő töltöttél otthon, a négy fal között, így itt az ideje, hogy kimozdulj, és felfedezd az élet csodáit, az örömforrásokat, amelyek egy karnyújtásnyira vannak tőled.

Vízöntő

Magabiztos vagy, de az utóbbi időben hagytad, hogy mások befolyásoljanak, és ezek alapján hoztál meg döntéseket is. Most itt az ideje, hogy inkább a megérzéseidre hagyatkozz, szabadulj meg a múltadtól, és tanulj meg a jelenben élni.

Halak

Számodra most egy rendkívüli kreatív periódus kezdődik, esélyed lesz arra, hogy minden vágyad teljesülhessen, csak meg kell találnod azt az ajtót, amelynek kinyitásával rátalálsz a megfelelő lehetőségre. Ebben segítségedre lesz a párod is, akiben mindig megbízhatsz.

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!