Azonnal értesítette a rendőrséget.Riasztották a rendőrséget, miután az indianai Terre Haute kórházába szállítottak egy kisfiút. A 14 hónapos kisgyerek egész testét zúzódások borították, a gyerekorvos azonban akkor kapott sokkot, amikor meglátta a kicsi nyelvét. Az ugyanis ketté volt vágva.

Az orvosok azonnal bántalmazásra gyanakodtak, így a rendőrség őrizetbe is vette az anyát, Holly Cotát és élettársát, Scott Edwardsot, hogy kihallgassák őket.

Cota vallomásában azt állította, hogy fia többször kiesett a kiságyból, és szerinte az okozhatta a rettenetes balesetet. Egy másik verzióval is előrukkolt, akkor azt mondta, hogy egy játékdobozzal esett el, és földet éréskor elharapta a nyelvét.

Az orvosszakértő mind a két verziót lehetetlennek tartotta, mint mondta: attól, hogy elesik egy gyermek, még nem harapja el így a nyelvét. Biztos abban is, hogy nem a kisfiú fogai okozták a sérülést, a vágás ugyanis a nyelv közepén húzódik, szabályos függőleges vonalban. Fogainkkal ilyen sérülést okozni magunknak fizikai képtelenség.

A sérülések arról árulkodnak, hogy egy ollóval bántalmazhatták a gyermeket, akit a gyámhivatal azonnal elvett a szülőktől. Forrás

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!