A fiát sokkos állapotban szállították el a mentők.



Sorra kanyarodtak be a rendőr- és mentőautók a Virág utcába, a környékbeliek rögtön sejtették, hogy nagy a baj. Pláne, amikor a helyszínelők egy fehér sátrat is felhúztak, hogy senki se láthassa az alatta folyó munkát. A sátor alatt egy asszony holtteste hevert, közelről érték a lövések, esélye sem volt a túlélésre.

A Bors a helyszínen több utcabelivel is beszélt. Elmondták, hogy a rendőrséget abból a házból hívták, amely előtt az óvónőként dolgozó A. Hajnalt lelőtte a támadója.

A középkorú asszony munkába igyekezett, a gyilkos a sarkon várhatta, pontosan tudhatta, mikor megy munkába. A szemtanúk egy középkorú, szakállas férfit láttak eliramodni a helyszínről. A környékbeliek döbbenten állnak a történtek előtt. Az asszony és családja nemrég költözött ide, a házaspárral élt felnőtt fiuk és menyük is.

A helyiek között több pletyka is elterjedt: némelyek féltékenységi drámáról suttognak, mások viszont úgy sejtik, hogy egy rokon lehet a tettes. Hajnal férjét a rendőrök keltették a szörnyű hírrel, István még aludt, amikor a feleségét nem sokkal arrébb agyonlőtte a tettes. Úgy tudjuk, a házaspár fiát sokkos állapotban szállították el a mentők.

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!