Céljaik elérése érdekében mindenre elszántak. Ez igaz a szerelemben és a munkában is!Oroszlán – az egyik legambiciózusabb csillagjegy

Tudod, hogy mit akarsz az életben, vannak céljaid, álmaid, amelyekért teszel is. Bízol a saját erődben, képességedben, és ritkán, vagy egyáltalán nincs szükséged lelki támogatása. Más jellegű támogatásra viszont igen, például pénzre, kapcsolatrendszer kiépítésére, mert tudod, hogy ezáltal tudsz valamilyen területen sikert elérni.

Ikrek – nem mindig szerencsés, de törtető

Első ránézésre az emberek felszínesnek, hamisnak gondolnak, aki csak beszél, de a szavai mögött nincsenek valós tartalmak. Az igazság az, hogy nagyon is tudod, hogy mit szeretnél elérni az életedben. Remekül kommunikálsz, és úgy alakítod a dolgaidat, hogy képes legyél megszerezni, amit akarsz.

Ha boldog és elégedett vagy, akkor másoknak is sokat segítesz.

Bak – nagyon kitartó tud lenni

Nagyon határozott, céltudatos vagy, és azért dolgozol, hogy kényelemben, luxusban élj, és a szakmádban is megbecsüljenek. Szereted, ha a saját vállalkozásodat irányíthatod, kitartó vagy, remekül érvelsz, vitázol, de nem vagy agresszív senkivel szemben.

Bika – mindig eléri, amit akar

Ha valamire igazán vágysz, azt megszerzed magadnak. Határozott, célratörő, őszinte vagy, aki eléri, amit akar. Sosem adod fel a céljaidat, az elképzeléseidnek mindig érvényt szerzel. Néha makacs vagy, de éppen emiatt tudod megvalósítani az álmaidat.

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!