A 8-as szám energetikai rezgése alatt 2023 októbere a lehetőségek hónapja lehet, egy olyan hónap, amelyben, ha erőfeszítéseinket és munkabírásunkat személyes céljaink elérésére irányítjuk, könnyen kinyithatjuk magunk előtt a bőség kapuját.

A számoknak lenyűgöző nyelvük van, és az Univerzum néha rajtuk keresztül próbál nekünk konkrét üzeneteket küldeni. Annak az évnek a kontextusában, amelyhez tartozik, minden hónapnak sajátos numerológiai energiája van, amely meghatározza a rezgéseit, és bizonyos tulajdonságokkal ruházza fel.

Az ősz második hónapja, 2023 októbere a 8-as szám numerológiai lenyomata alatt áll, ahogy azt egy egyszerű numerológiai számításból kikövetkeztethetjük. Csak össze kell adnunk az év számjegyeit, 2023 = 2 + 0 + 2 + 3 = 7, majd ehhez hozzá kell adnunk a szóban lévő hónap számjegyeit – október a 10. hónap, tehát 10 = 1 + 0 = 1, és 1 + 7 = 8.

A 8-as szám energetikai vezetése alatt tehát 2023 októbere a lehetőségek hónapja lehet, egy olyan hónap, amelyben, ha koncentrált erőfeszítéseinket és munkabírásunkat személyes céljaink elérésére irányítjuk, könnyen kinyithatjuk magunk előtt a bőség kapuját.

Ha összehangolódunk önmagunkkal és a bőség rezgésével, a 8-as szám az anyagi jólétet, valamint a szellemi jólétet is jelentheti („ahogy a mennyben, úgy a földön is”), és közelebb vihet minket ahhoz, amire vágyunk. Azt mondhatjuk, hogy a 8-as stabil szám, jól megalapozott a földi létben, tellurikus, de ugyanakkor az ég, a végtelenség felé is irányul.

A 8-as számban mesés potenciál rejlik, és ahhoz, hogy pozitív változásokat idézzünk elő az életünkben, fontos, hogy apró, de biztos lépéseket tegyünk vágyaink felé, és minden nap tegyünk valamit, bármilyen kis lépésekről is legyen szó, hogy közelebb kerüljünk ahhoz, amit szeretnénk.

Köztudott, hogy a megfordított 8-as a végtelen szimbóluma, ezért ezt a számot gyakran társítják a végtelen lehetőségekkel, a végtelen szeretettel, a soha véget nem érő energiával, a kifogyhatatlan bőséggel. A 8-as mint ismétlődő szimbólum az adok-kapok közötti örökös körforgás történetét is elmesélheti. Folyamatosan kapunk valamit, cserébe pedig mi magunk is adunk, és ez a dinamika állandóan ismétlődik.

A 8-as ugyanakkor az a szám, ami összeköti az anyagi és a szellemi síkokat, szimbolizálhatja az önbizalmat és az istenségbe vetett hitet, a karmikus áramlást, a bölcsességet, az együttérzést, a személyes sors beteljesülését, a jólétet és a személyes potenciált az elért sikerek által. A 8-as a ciklikusság erejéről is beszél, erről a folyamatos körforgásról a kezdet és a vég, a vég és a kezdet között.

Ugyanakkor a 8-as szám energiája a mindannyiunkban rejlő végtelen lehetőségekről is szól, és az egyensúlyt, a békét és a belső stabilitást szimbolizálja, különösen, hogy már a Mérleg hónapjában vagyunk, a harmónia és az egyensúly jegyében. Engedd, hogy az intuíciód vezessen ebben az időszakban, és próbálj meg pozitívan gondolkodni, ugyanakkor fektess erőfeszítést a terveidbe, mert az Univerzum bőségesen megjutalmaz a kemény munkáért.

A 8-as a numerológiában a felelősséggel is összefügg, a döntési képességgel, a fegyelem, a hatékonyság, a tekintély és a kompetencia szimbóluma is, így könnyen érthető, hogy ebben az időszakban hogyan vonzhatjuk magunkhoz azt, amit szeretnénk az életünkben.

A 8-as szám energiája arról is beszél, hogy tehetségünket és képességeinket felhasználva, és az elme anyag felett való érvényesülésében bízva, képesek vagyunk megszerezni azt, amiről úgy gondoljunk, minket illet. Ezért ez kiváló időszak arra, hogy az akaratunk vezessen bennünket, gyakoroljuk a személyes hatalmunkat ott, ahol úgy érezzük, a leginkább szükség van rá, hogy boldogok legyünk, vagy javítsunk az életünkön.

Legyen hited és bizalmad abban, hogy minden, ami téged illet, ott vár rád valahol, és könnyen eljut hozzád, ha összhangban vagy saját magaddal, de anélkül, hogy függenél a vágyaidtól, és ha hálás vagy mindazért, ami már megadatott neked, valamint mindazért, amit ezután kapsz majd, ami még úton van feléd. A 8-as szám felelősségteljesebbé tesz bennünket önmagunk iránt, így proaktívan, kreatívan és felelősségtudattal vesszük kezünkbe a saját sorsunkat.

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!