Nézd meg, hogy kikre mosolyoghat a szerencse!



Bika – Ez egy szerencsés időszak kezdete, igen előnyös szerződések vannak kilátásban

A Kosok számára egy nagyon kedvező időszak veszi kezdetét. Számukra megfelelő együttműködési kapcsolatok alakulhatnak ki ebben a hónapban, de még az is lehet, hogy előnyös szerződéseket írhatnak alá. A befektetések igen előnyösek lehetnek, és később mindenképp meghozzák a kívánt eredményeket. Ebben a hónapban a megnövekedett bevételnek köszönhetően a régebbi adósságokat is könnyen törleszteni tudják a Kosok. Ezt a szerencsés időszakot azonban sok munka, stressz és fáradozás fogja megelőzni. A pénzügyi téren kisebb kommunikációs probléma is adódhat, de nem kell aggódni, hiszen idővel minden jóra fordul.

Rák – Szakmai előrelépés, és pénzbeli jutalmak időszaka

Nagy szerencse vár a Bikákra a karrier területén. Ha új, jövedelmezőbb munkahelyet szeretnél, most könnyen találhatsz, így végre egyenesbe kerülhetsz anyagi téren is. Lehetséges az is, hogy az elején túlóráznod kell, de minden plusz erőfeszítésért megkapod a méltó jutalmad. Azonban légy óvatos, ne szórd el fölöslegesen a pénzt, gondolj arra is, hogy a hónap végén még a számlákat is ki kell fizetned.

Szűz – Beteljesül a vágyad: elegendő pénzed lesz az álomutazáshoz!

A kreativitás, és szabadság hozhatja meg számodra a kívánt eredményt. Olyan munkahelyet kell találnod, melyben mindkét területen kiteljesedhetsz. Még az is lehetséges, hogy egy kis saját céget nyitsz, vagy egy híres, kreatív cégvezető segédjének szegődsz el. Olyan dolgot kell végezz, amelyben nyugodtan kiélheted művészi képességeidet. Fizetésemelésre számíthatsz mindenképp, és a karrieredben is nagy előrelépés van a láthatáron.

Nyilas – Pénzügyi szempontból egy nagy ígéretes időszak

Igazán nagy önbizalommal vetheted magad bele olyan projektekbe, melyek hosszútávon lesznek jövedelmezőek . Itt az ideje, hogy olyan dolgokba is belekezdj, melyek régebben elérhetetlennek tűntek. Ebben a hónapban akár egy előnyös szerződést is aláírhatsz már. A holdfogyatkozás meglepő szakmai változásokat hozhat, új munkahelye, és nagyobb fizetés is kopogtathat a küszöbödön.

Vízöntő – Lehetőségek, és pénzügyi kiteljesedések időszaka

Ez az időszak új kapukat nyit meg előtted a hosszútávú kiteljesedés útján. Szakmai előlépéssel, és fizetésemeléssel vár rád a következő három hónap. Az is lehetséges, hogy külföldön próbálsz szerencsét, vagy egy külföldi személy lesz segítségedre abban, hogy karriered beinduljon. Szakmai szempontból ezek a legsikeresebb hónapok számodra. Járj nyitott szemmel, hiszen sohasem tudhatod, hol leselkedik rád a nagy lehetőség.  

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!