Türelem: közeleg az áhított boldogság!Bika

A Bika nagyon jó nyárnak néz elébe, szerelmi téren kifejezetten szerencséje lesz. Végre megtalálhatja azt az embert, aki mellett meg szeretne öregedni, és ami még jobb, ez az ember is beleszeret – így szerelmi téren egyáltalán nem lesz oka panaszkodásra. Persze apróbb bukkanók akadhatnak az úton, de a lényeg az, hogy teljesen jó lesz a vége.

Ikrek

Az Ikrek végre pénzügyileg is rendezheti a dolgait, és hosszú peches időszak után rámosolyoghat a szerencse. Akár egy nagyobb összeg is ütheti a markát, és csak rajta múlik, mennyire becsüli meg, és képes lesz-e jól gazdálkodni vele – de ami a sorsot illeti, most mindenképpen az ő oldalán lesz.

Oroszlán

Végre olyan emberek társaságába kerülünk, akik megértenek minket, és ugyanazon a hullámhosszon vannak, mint mi. Ez akár azt is jelentheti, hogy végre a párunkat is megtalálhatjuk, ha még keressük, akivel azonnal egy hullámhosszra kerülünk, és egy percig nem lesz kétségünk afelől, hogy ő az igazi. Megtaláljuk a baráti társaságunkat és a szerelmet is, mindezt három hónap leforgása alatt – ezt a nyarat mindenképpen mi nyerjük!

Skorpió

A Skorpiók munkahelyi sikereket érhetnek el a nyáron, amíg mások fesztiváloznak és buliznak, addig ők keményen dolgoznak. De jó hír, hogy abszolút megéri áldozatokat hozni, mert nyár végére végre abba a pozícióba kerülhetünk, amire régen vágyunk, hiszen a feletteseink észreveszik, mennyi munkánk van a dologban.

Vízöntő

Nem volt mostanában túl jó kedvünk, és úgy érezhettük, hogy összecsaptak a fejünk felett a hullámok – de végre kitisztul minden, és elkezdjük megtalálni önmagunkat. Rájövünk, hogy azok a dolgok, amik után eddig álmodoztunk, valójában nem is jelentenek olyan sokat, és sokkal jobban járunk, ha újabb álmokat keresünk magunknak.

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!