Nézd meg mit üzen neked az elkövetkező hónapra.



Ne hajszold a pénzt és a szerelmet a saját életed rovására, mert az előbbiek pótolhatók, viszont a lelki békéd rendkívül törékeny kincs. Éppen ezért óvjad, és csak felvértezve hajszold ész nélkül a pénzt és a szerelmet.
Mert ami jár, azt egyszer úgyis megkapod, ha meg van írva, akkor nincs menekvés.

Kos

Súlyos bizalmi válságba kerülhetsz, könnyedén felülsz a rosszindulatú pletykáknak. Még a párodban és közeli hozzátartozóidban sem bízol meg igazán. A félelem és a féltékenység nem feltétlenül a legjobb tanácsadó. Szánj kicsit több időt saját magadra, lélektani dolgaid tisztázására, talán így könnyebb lesz megítélni mások szándékait is. Vigyázz a jól kialakított baráti kapcsolataidra, lásd meg a jót szeretteidben!

Bika

Szerelem, Házasság, Párkeresés… Erről szól a Bika szülött élete idén. És aki keres, az talál is! Ha eddig tartottál az internetes társkereséstől, akkor most ideje venni a fáradtságot, és szerencsét próbálni. Ha már kapcsolatban élsz, igyekszel minden percet pároddal tölteni, éppen ezért romantikus programokat tervezel, és ezzel próbálod magad feltölteni. De mindenképp fontos az óvatosság! A lenyűgöző kisugárzású Bikára nem csak a párja figyelhet fel, hanem kísértő személyek is, sőt, felbukkanhat egy már feledésbe merült régi partner is. Vajon lángra kap-e az elhamvadt tűz? Csak rajtad múlik!

Ikrek

Nagy dolgokat jósolnak a kártyák az Ikrek szülött számára. Ha családtervezésre készülsz, mindenképpen most vágj bele, hiszen nagyon jók a kilátásaid a gyermekáldásra. Ha arra vársz, hogy végre feltegye valaki számodra a nagy kérdést, csak annyi a válasz: igen! Egy őszi wellness hétvége, vagy egy erdei kirándulás még a legbátortalanabb pasinak is meghozhatja a bátorságát a lánykéréshez. Mindemellett remek lehetőségek adódnak egy új vállalkozás beindítására, tartozások rendezésére.

Rák

Égből pottyant pénzre számíthat a Rák szülött. Ne sajnáld most a pénzt egy lottószelvény kitöltésére, hiszen a kezed nyomán ott bujkál a szerencse. Megérdemled, hiszen rengeteg kiadásod volt az elmúlt időszakban, és sokszor kölcsönökkel oldottad meg pénzügyi gondjaidat. De! Ne kezdj pénzherdálásba, hajlamos vagy ugyanis a könnyen jött pénzt gyorsan eltékozolni. Inkább alapozd meg rég dédelgetett álmaidat, alakíts induló tőkét terveid kivitelezéséhez. Ha nem tudod beosztani pénzedet, fordulj tanácsért a családodhoz!

Oroszlán

Új kapcsolatok kialakítására számíthat az Oroszlán szülött. Ám óva intünk attól, hogy könnyen alakíts ki bizalmi kapcsolatokat, hiszen sokan kihasználhatják naivitásodat, hiszékenységedet. Ennek ellenére számodra lelki biztonságot jelent, ha most egy félig idegen emberrel oszthatod meg problémáidat. Az anyagiakat illetően sajnos nem túl rózsás helyzetet jósolnak a kártyák az elkövetkezendő időszakban. Ahhoz, hogy a megszokott módon keress, sokkal többet kell dolgoznod, sőt, még plusz feladatokat is magadra kell vállalnod. Minden esetre érdemes egy fontossági sorrendet felállítani kiadásaid listáján, és csak a legszükségesebbekre áldozni.

Szűz

Elérkezett az idő, most megteremtheted a családi békét, a nyugalmat, hiszen otthonod nem éppen a harmóniától volt mostanában hangos, hanem a sok veszekedéstől. A fő ok természetesen az anyagiakban volt keresendő. Most azonban jó hatással vagy embertársaidra, és saját lelki nyugalmadat átsugározhatod szeretteidre is. A saját boldogságodhoz csupán annyi szükséges, hogy mindenkit boldognak láss magad körül. Ennek ellenére még véletlenül se hagyd magad háttérbe szorítani. Sokan értékelik a jó szándékodat, viszont sokan ki is használjanak – csak azokra pazarold az idődet és kedvességedet, akik meg is érdemlik. Tartsd távol magát az „álbarátoktól”!

Mérleg

Eljött a nagy sorsfordulatok ideje a Mérleg szülött életében. Sziporkázó ötleteid most végre megvalósításra kerülhetnek, csak arra figyelj, kivel osztod meg őket. Könnyen találhatsz most mecénásokat, akiket elkápráztat a lelkesedésed. Öröm és lehetőségek tárháza – ez határozza meg a Mérleg elkövetkezendő időszakát. Minden lehetőséget ragadj meg, még akkor is, ha némi áldozatokat is követelnek, hiszen később mindez bőven meghozza a gyümölcsét. Az idő az egyetlen ellenséged, éppen ezért felejtsd el Pató Pál módszerét!

Skorpió

Hosszas lelki válság után végre megnyugodhat a Skorpió szülött. Ha van folyamatban lévő hivatalos ügyed, az most mindenképpen szerencsésen zárul. Rengeteg terhet cipeltél az elmúlt időszakban, itt az ideje a pihenésnek, és annak, hogy kibeszéld magadból a felhalmozott sérelmeket. Ne próbálj meg mindent egyedül leküzdeni, és felejtsd el azt is, hogy mindenki gondját te vállalod fel. Saját vágyaidat, céljaidat már régen a szőnyeg alá söpörted, ideje lenne végre azokkal is foglalkozni. Egy jó tanács: senki sem válthatja meg egyedül a világot!

Nyilas

Fontos döntések előtt áll a Nyilas szülött. Eljött az ideje, hogy átgondold, milyen irányban kívánsz tovább haladni, hiszen felkínálkozik előtted egy teljesen új élet lehetősége. Anyagi helyzeted nagyon pozitív fordulatot vehet, éppen ezért jusson eszedbe, hogy jobb adni, mint kapni. Semmiképp se fukarkodj a pénzzel, és időnként használd jótékony célokra is. A Nyilastól egyébként sem áll távol az adakozás, de most nagyobb összegből akár egy hosszú távú filantrópvállalkozás is elképzelhető. Mindig is szerettél volna valami nagyot és maradandót alkotni, ezzel pedig nem lőhetsz bakot.

Bak

A Bak szülött élete nagyon pozitív fordulatot vesz az elkövetkezendő időszakban. Harmonikus párkapcsolat, stabil anyagi helyzet, már-már mesébe illő történet. Ám vigyázz, ne hencegj mindenkinek a sikereiddel, mert sok olyan barátot is elveszíthetsz, akik kiálltak melletted a nehezebb napokon is. Nagyon jó úton haladsz, hogy eluralkodjon rajtad az önzőség. Hallgass a kritikákra és változtass, főleg ha olyan emberek szájából hallod ezt, akiknek egyébként adni szoktál a véleményére. A tökéletesnek tűnő életed még szebb lehet, ha a sok jót, amit kapsz, megosztod másokkal, nem csak elhúzod előttük a mézesmadzagot.

Vízöntő

Jobban vigyázz az egészségedre! Nagyon elhanyagoltad mostanában a testedet, és a szellemednek se hagytál elég időt a pihenésre. Egy váll legyintéssel elintézett kisebb betegségeid most szövődményekkel járhatnak, ha nem figyelsz magadra jobban. Ne rohanj annyira, a munka megvár, 1-2 szabadnaptól még nem dől össze a világ. A családodnak és a barátaidnak is nagyobb szüksége van most rád. Kapcsolataid ápolására is feltétlenül szánj több időt. Ha folyton lerázol mindenkit, ne lepődj meg rajta, ha egy idő után nem lesz, akire támaszkodhatsz. Sok jó barátod van, ne sajnáld rájuk az idődet, hisz van, ami pénzért nem megvehető!

Halak

Ahol a pénz, ott keselyűk. Vigyázz, ne engedd magad becsapni, hiszen most sok pénz állhat a házhoz. Nagyon észnél kell lenned, mert a pénzért sokan bármire képesek. Szerencsére meg van a magadhoz való eszed, fondorlatos és jó emberismerő vagy. Ezekkel a tulajdonságokkal pedig nehéz lesz téged kijátszani. A családodban viszont ne kételkedj. Fogadd meg tanácsaikat, mert az anyagiakkal sajnos nem mindig bánsz jól, a pénz beosztása nem az erősséged. Költs nyugodtan szórakozásra, és megengedhetsz magadnak 1-2 luxuscikket is, de mértékkel!

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!