A csillagjegyedből megtudhatod!



A Szűz nem tud elfogadni

A Szűz szívesen viselkedik győztesként bizonyos helyzetekben, miközben a valóság egészen mást mutat. Örömmel tesz meg mindent párja boldogságáért, csak éppen magának nem veszi el, ami járna. Önmagával a legkevésbé elégedett, és teljes bizalmat is csak nagyon nehezen szavaz a társának. A kezében a boldogság kulcsa, ő mégsem nyitja ki a zárat. Inkább reménykedik, hogy az új szerelemben végre megtalálja álmai hercegét vagy hercegnőjét. Arra kéne rájönnie, hogy a boldogság ott rejlik a saját lelkében.

A Nyilas menekül a boldogság elől

A Nyilas, a Szűzhöz hasonlóan, szinte tudatosan kerüli a szerencsét ahelyett, hogy megragadná, és élne a kínálkozó lehetőségekkel. Amikor igazán boldog lehetne, megijed a szerelemtől, és inkább hagyja elúszni azt. Valójában meglehetősen kényelmes és lusta csillagjegy, csak annyi energiát fektet a kapcsolatokban, amennyit minimálisan szükséges. Úgy van vele, ha elment, menjen, úgyis gyorsan jön a következő, fényesebb kapcsolat. Azzal nem számol, talán élete lehetőségét hagyta kicsúszni a kezéből.

A Bak lúzer a szerelemben

A Bak valójában a szerelem keserű vesztese. A boldogság a legtöbbször szinte kitér előle, mert annyira leköti a munkája, hogy ideje sem jut a párkapcsolatra. Gyakran előbb éli bele magát a nagy érzésekbe, mint kéne. Azt mondja, mindent megtesz a szerelméért, ami viszont csak bizonyos szinten igaz. A valódi szerelme a munkája, párjára már jóval kevesebb ideje jut. Nem szívesen ismeri be, hogy képtelen a szerencsét megragadni, és nem is tanul a hibákból. Aztán újra és újra marad a keserű igazság, hogy ismét óriásit kellett csalódnia.

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!