Magad megismerésében segít ez a pszichológiai gyorsteszt.Gondosan nézd meg az alábbi nők sziluettjeit. Válassz egy frizurát, ami a legvonzóbbnak tűnik számodra!

1. Spontaneitás

Azokra, akik az első képen látható nőt választják, a spontaneitás a jellemző. Ezek az emberek mindig kimondják, amit gondolnak. Ezeknek az embereknek nagyon fontosak a saját vágyaik, és ezért a saját szabályaik szerint járnak el. Nem engedik, hogy bárki elmondja nekik, hogy mit és hogyan kell csinálni! Mindenre igencsak eredeti választ adnak! Nagyon barátságosak és általában minden területen nagyra értékelik őket.

2. Egyszerűség

A klasszikusok a kedvencei. Egyszerű ember, aki szereti a békét és a kis örömöket is. Mindazok, akik a második lányt választják, tisztában vannak azzal, hogy értékelni kell azt, amijük van, bár néha azért ambiciózusak lehetnek. Mindenben ismerik saját határaikat és tiszteletben is tartják ezeket, és ezeken a határokon belül olyan otthonosan mozognak, mint a hal a vízben.

3. Bátorság

Amennyiben a harmadik sziluettet választottad, akkor bátor ember vagy. Bárhová is mész, tanújelét adod a bátorságodnak és rátermettségednek. Nem félsz attól, mit mondanak majd mások, csak egy dologra koncentrálsz: elérni a célodat. Ezért olyan ember vagy, aki végül is mindig eléri azt, amit akar.

4. Kifinomultság

Azok, akik a negyedik lányt választják, nagyon kifinomult stílusú emberek. Szeretik a stílusos és az ízléses dolgokat. Ugyanakkor nem arról van szó, hogy felületesek lennének. Sőt! Ezek az emberek csak a minden szempontból minőségi dolgokat szeretik. Általában élvezik a kihívásokat, és igencsak elégedettséggel tölti el őket egy kiválóan elvégzett nehéz munka. Bármilyen ember beletartozhat ebbe a kategóriába, a kétkézi munkástól egészen a könyvelőig bárki. Mindannyiuknak megvan a stílusérzéke, ízlése.

5. Harmónia

Élvezed az életet! Nem, te egyáltalán nem az a személy vagy, aki konfliktusokat, vagy veszekedéseket keresel. Fontos, hogy összhangban légy magaddal, csakúgy, mint a világegyetemmel is. Néha nagyon érzékeny lehetsz, de megtanultad, hogy mi élvez elsőbbséget, és mi az, amire kár figyelmet fordítani! Olyan ember vagy, aki szereti a békét, és akivel mindenki nyugodtnak érzi magát.

6. Becsületesség

Ha az utolsó sziluettet választottad, akkor te egy nagyon őszinte ember vagy. Számodra az őszinteség nagyon fontos. Te az a személy vagy, aki bátran kimondja, amit gondol, és igencsak méltányolja, amikor mások is ugyanígy viselkednek. Nem szereted a hízelgőket. Ha valaki megtéveszt, akkor aligha bízol meg benne többé. Forrás

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!