Azt válaszd, ami a 6 közül a legkedvesebb számodra.



Válassz egy kedvencet, és érdekes állításokat olvashatsz magadról!

1. Zsiráf

Nagyon türelmes ember vagy. Azonban, ha valaki feldühít, megnézheti magát!A család fontos szerepet játszik az életében. Mindig számíthatnak rád a szeretteid.  

2. Majom

Okos és szellemes vagy, de sajnos néha óvatlan. Könnyen belefutsz olyan dolgokba, amelyek túlhaladják az erődet. Ilyenkor jhajlamos vagy mást okolni, és nem magadban keresni a hibát.

3. Csiga

Hatalmas türelmed és teherbíró képességed van. A kitartás jellemző rád a szerelmi életedben és a munkádban is. Rád mindig lehet számítani, és önzetlenül segítesz másokon.

4. Medve

Érzelmes ember vagy, bár az érzéseidet ritkán tudod kimutatni. Ezért sokan félreismernek. A szíved-lelked beleteszed abba, ami érdekel, és helyből visszautasítasz mindent, ami taszít. Soha nem alakoskodsz: ami a szíveden, az a szádon.

5. Sas

A szabadság a legfontosabb a számodra, így ne csodálkozz, ha néha magányosnak érzed magad. Kevesen viselik el azt, hogy csak a saját fejed után vagy hajlandó menni. Rendkívüli éleslátásod és átlagon felüli logikai képességed magasan az átlag fölé emel.

6. Strucc

Hajlamos vagy túlvállalni magad, és mindenkinek meg akarsz felelni. Ez néha olyan káoszt okoz körülötted, amiből úgy tűnik nincs is kiút. Ám végül valahogy mindig legyőzöd a nehézségeket. Vigyázz az egészségedre, mert az állandó stressz felőröl!

►► KÉRJÜK LÁJKOLD ÉS OSZD MEG EZT MÁSOKKAL IS!

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!