Garantáltan jobban fogsz kinézni, és nem kell többé azt mondanod, hogy nincs jó "fényképarcod".Kevesen elégedettek saját fotóikkal. Ám van pár trükk, amivel a legelőnyösebb kinézetünk jön majd elő a fényképeken.

1. Türelem! - A fotózásra is igaz: a gyakorlat teszi a mestert. Ki kell próbálni sok pózt, és utána válogatni. Ülj egy tükör elé, és próbálj ki minél több arckifejezést. Készíts szelfit. Utána töröld ki a nem tetszőket, és válassz ki 3 pozíciót, ami szerinted előnyös számodra.

2. Keresd meg a szebbik arcfeledet! - Az arcunk nem teljesen szimmetrikus. Elemezd az arcodat, hogy a jobb vagy a bal profilod az előnyösebb! Kérd ki hozzád közelálló személy véleményét is!


3. Figyelj a részletekre! - Nem kell erős sminket használni, de emeld ki az arcodon a legszebb részeket! Húzz egy kontúrt a szemhéjadon, használj egy kevés rúzst, vagy szempillaspirált. Ha zsíros a bőröd töröld le, hogy ne csillogjon - vagy használj egy leheletnyi púdert.4. Mutass érzelmeket! - A kerekre nyitott szem és üres tekintet nem túl megnyerő. Sugalljon az arc boldogságot!

5. Átgondolt beállás - Ha kamera előtt állsz nem kell erőltetetten pózolni, de figyelj oda a tartásodra - húzd ki maga, ne hajtsd le a fejed. Módosíts egy kicsit a beállásodon, hogy a legelőnyösebb oldaladat mutasd! Kicsit döntsd a tested oldalra, a fejedet billentsd meg egy kicsit, és kedvesen mosolyogj!

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!