A döntésed a személyiséged legfontosabb karakterére utal.



Válaszd ki azt az ernyőt, ami a legjobban tetszik, és tudj meg magadról valami érdekeset!



1.

Klasszikus stílus. Az választja ezt az ernyőt, aki ragaszkodik a hagyományokhoz, aki szeret mindent előre megtervezni. Racionálisan szemléli a dolgokat. Mindennek szereti tudni az okát. Soha nem ítél elhamarkodottan.

2.

Eredeti és stílusos. Mindig olyan érdekes tartozékokat választasz, amelyek sokaknak merésznek tűnik. Utálod a sablonokat! A kreativitás az éltető elemed. Ez nem csak az öltözködésre, hanem az életviteledre is érvényes. Soha nem teszel meg valamit csak azért, mert másik is úgy csinálják, vagy épp azt várják el tőled.

3.

Nem szeretsz a figyelem középpontjába kerülni, pedig hidd el, sokan kíváncsiak rád! Legyen több önbizalmad, mert az életedben egy csomó dolog csak úgy fog működni, ha megfelelő önbizalommal rendelkezel.

 4.

Örök optimista! ha tehetnéd mindig mosolyognál, hisz az élet legapróbb örömei, szépségei is fel tudnak tölteni. Ezzel a mentalitással szinte vonzod magad köré a társaságot. Soha nem fogod magányosnak érezni magad.

5.

A céltudatosság mintaképe vagy! Mindig tudod hogy mit és miért teszel Ez ugyan néha idegesítheti a környezetedet, de ne foglalkozz vele. Nagyon jó, ha újabb és újabb célokat tűzöl ki magad elé. Csak ne felejts el néha lazítani és pihenni.

6.

Minden irányba nyitott vagy. Úgy szívod magadba az információkat, mint a szivacs. Viszont néha hajlamos vagy a felületességre, hisz annyi impulzus ér, hogy nem tudod rendezni őket. Figyelj a fontossági sorrendre: a számodra valóban fontos dolgokra áldozz energiákat. A többivel majd foglalkozik más.

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!