Melyik az az ajtó, amelyiket szívesen kinyitnád és átmennél rajta?Vess egy pillantást az alábbi ajtókra, majd gyorsan döntsd el, hogy első benyomásod szerint melyik a legszimpatikusabb. Melyik az az ajtó, amelyiket szívesen kinyitnád és átmennél rajta? Válaszodból megtudhatod, hogy mi hiányzik az életedből ahhoz, hogy igazán boldog legyél!

Ha a kék ajtót választottad

Te egy igazán nagylelkű ember vagy, mindig készen állsz arra, hogy mások segítségére siess. Sikereid a kapcsolataidtól függnek, ezért egyáltalán nem mindegy, hogy kivel milyen viszonyt ápolsz. Kapcsolataid elsősorban mély bizalomra épülnek, ha valaki megbánt, akkor a csalódást nagyon nehezen tudod kiheverni.

Egy olyan mély belső erővel rendelkezel, ami nagyon kevés személynek adatott meg. Szereted a csendet, a konfliktusokat, ha csak lehet, kerülöd inkább. Hajlamos vagy arra, hogy egy álarc mögé rejtőzz, nem szívesen mutatod ki a gyengeségeidet. A boldogságot a saját lelkedben fogod megtalálni, ezt te is nagyon jól tudod.

Ha a lila ajtót választod

Fontos számodra a hírnév és a hatalom. Nagyon erős karakterű, határozott személyiség vagy, szeretsz minden pillanatot az irányításod alatt tartani. Elsőre félelmetes lehetsz az idegen számára határozottságod miatt, viszont, ha közelebbről megismernek, rájönnek, hogy mekkora szíved van.

Nagyon figyelsz a részletekre, mindig bízol a jó erejében. A nehézségek nem tántorítanak el, tudod, hogy minden csak elhatározás és kitartás kérdése. A belső erő az, ami nagyon fontos ahhoz, hogy igazán boldog lehess.

Ha a piros ajtót választod

Az álmaidat soha nem adod fel, keményen megharcolsz értük. Fontos számodra a természetközeliség, pozitív kisugárzású, mosolygós ember vagy. Mindig nagyon jó döntéseket hozol, éppen ezért szeretteid gyakran kérik ki a véleményed.

Néha túl sok áldozatot hozol másokért, ezért lelkileg könnyen elfáradsz, de mindig tudod, hogy hogyan kell feltöltekezned. Vigyázz, ne hanyagold el magad, ne mindig mások problémáit helyezd előtérbe.

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!