A ruha karaktere érdekes dolgot árul el a személyiségedről. Tudd meg, mit!Vannak hölgyek, akik az elegáns ruhákat kedvelik, mások a figyelemfelkeltő darabokat, míg megint mások a divatos ruhát preferálják. A ruhát mindig egy eseményhez választjuk, de minden hölgynek van stílus, amely a leginkább jellemzi.

Neked melyik ruha tetszik?


1. Rafinált és elegáns
Stílusos és nagyon elegáns nő vagy. Úgy érzed, hogy egy nő akkor a legszebb, ha valóban hölgynek érzi magát. Határozott nő vagy, aki nyíltan beszél a gondolatairól, de ezzel azt kockáztatod, hogy sokan nem fognak kedvelni. Te egyetlen embernek sem fogsz mindent eltűrni, csak azért, hogy ne maradj egyedül.

2. Őszinte és szorgalmas
Nőies vagy, de nem tartasz attól, hogy férfias munkát végezz. Te nem fogsz senkinek sem könyörögni azért, hogy beverjen egy szeget a falba. A szorgalmad mindenkit lenyűgöz, bár sokszor úgy érzed, hogy a környezeted nem értékeli, mennyi mindent teszel értük.

3. Titokzatos és szókimondó
A titokzatosságod vonzó és egyben rémisztő is. A környezeted sokszor nem tud eligazodni rajtad, de ez téged nem tart vissza attól, hogy kimond a véleményed, még akkor sem, ha tudod, hogy ezzel valakit megsértesz. Az, hogy nem félsz beszélni az érzéseidről, tiszteletreméltó a mai világban.

4. Megbízható és kedves
Ha szükséges, feláldozod a saját terveid, csak azért, hogy a családod kedvében járj. A párkapcsolat számodra mindennél fontosabb, ezért képes vagy akkor is hallgatni, amikor legszívesebben ordítanál. Rengeteg dolgot megbocsájtasz, mert úgy véled, hogy a nyugalom a legfontosabb egy kapcsolatban.

5. Nagylelkű és kifinomult
A nő dolga szerinted, hogy mindig kellemes hangulatot teremtsen otthon. Azt gondolod, hogy a te felelősséget nyugalmat, kellemes légkört, boldogságot és biztonságot teremteni otthon. Néha hajlamos vagy kissé sokat magadra vállalni, még akkor is, ha úgy érzed, hogy az adott terheket már alig bírod elviselni. Forrás

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!