Azoknak jár, akik 60 év felettiek és a nyugdíjuk 147 ezer forint alatt van.



Azok a nyugdíjasok, akik betöltötték a 60. életévüket és a nyugdíjuk kevesebb mint 147 ezer forint, most nagyon jó hírt kaptak! Ők jogosultak a MÜNA által meghirdetett pályázatra jelentkezni, amit az egészség megőrzéséhez szükséges aktív kikapcsolódás elősegítése érdekében hoztak létre.
Ennek keretében az alapítvány az idősek üdülésének döntő többségét átvállalják

Országosan több mint 30 üdülőhelyre lehet majd foglalni, a pályázat elnyerése után!

Aki elnyeri ezt a támogatást, mindössze 5 000 forint hozzájárulás ellenében, 5 nap/4 éjszaka, vagy 4 nap/3 éjszaka időtartamban használhatja ki pihenésre az üdülőhelyek nyújtotta pihenést elő-, valamint utószezonban, az alábbi időszakokban:
- előszezonban: 2018. június 15-ig;
- utószezonban: 2018. szeptember 1. és 2018. december 20. között megkezdett üdülésre.

A pályázó a benyújtási határidőt követően legkésőbb 2018. január 24-ig kap tájékoztatást az alapítványtól e-mailben pályázatának feldolgozási eredményéről. A pályázati hozzájárulás befizetésének határideje: 2018. február 28.

Az általános pályázati feltételek alább olvashatók:

A pályázat benyújtásának előfeltétele, hogy a pályázó a www.erzsebetprogram.hu honlapon regisztráljon, majd személyes adatok feltöltésével egyéni profilt (továbbiakban: pályázói profil) hozzon létre. A pályázó a regisztrációt követően visszaigazoló e-mailt kap. Az e-mailben található internetes hivatkozásra (linkre) kattintva kell aktiválnia a pályázói profilját.

A pályázattal kapcsolatos teljes kommunikáció a regisztráció során megadott, ezáltal kapcsolattartásra kijelölt e-mail címen történik. Egy e-mail címmel kizárólag egy személy regisztrációja hozható létre. Azon pályázók, akik korábban már létrehoztak egyéni profilt a pályázati rendszerben, nem szükséges újra regisztrálniuk, ők a korábbi regisztrációkor megadott felhasználónévvel és jelszóval tudnak a felületre ismételten belépni. Számukra azonban a profilban szereplő adatok ellenőrzése és az esetleges változások átvezetése szükséges.

Pályázatot benyújtani kizárólag a www.erzsebetprogram.hu honlapon, a jelen pályázati felhívásban rögzített feltételeknek maradéktalanul megfelelő pályázói profillal van lehetőség.
A pályázói profil kötelező melléklete a Hozzájáruló nyilatkozat személyes adatok kezeléséhez elnevezésű dokumentum, amelyet a pályázó kizárólag a www.erzsebetprogram.hu honlapról letölthető formanyomtatványon nyújthat be. A megfelelően kitöltött nyilatkozatot kép formátumban (JPG vagy PNG formában), de 1 MB-nál nem nagyobb méretben a regisztrációs felületre szükséges feltölteni. Amennyiben pályázatát nem a Hozzájáruló nyilatkozat személyes adatok kezeléséhez formanyomtatvány dokumentummal nyújtja be, úgy az automatikusan elutasításra kerül!

A hibásan, hiányosan, vagy nem feldolgozható adatokkal kitöltött, vagy a Hozzájáruló nyilatkozat személyes adatok kezeléséhez melléklet csatolása nélkül benyújtott pályázat automatikusan elutasításra kerül.
Egy pályázat keretében kizárólag egy jogosult személy nyújthatja be jelentkezését.
Egy személy egy pályázati ciklusban kizárólag egy szociális üdülési pályázat keretében részesülhet támogatásban.
A hibásan, hiányosan beadott pályázat hiánypótlására, javítására nincs lehetőség.
A pályázat keretében rögzített adatok valóságtartalmát az Alapítvány ellenőrizheti.
A pályázat benyújtását követően a pályázat azonosító számot, úgynevezett pályázatazonosító kap.
A pályázó a benyújtási határidőt követően legkésőbb 2018. január 24-ig kap tájékoztatást az Alapítványtól e-mailben pályázatának feldolgozási eredményéről.

A pályázatok elbírálásánál előnyben részesülhet azon pályázó, aki korábban nem nyert üdülési támogatást az Erzsébet-program pályázatai keretében.
Az üdülési támogatás igénybevételének feltétele a pályázati hozzájárulás egy összegben történő befizetése az Alapítvány részére a megadott határidőig, a választott befizetési módon.
A pályázati hozzájárulás befizetésének határideje: 2018. február 28.

Amennyiben a pályázati hozzájárulás összegét a pályázó a megjelölt határidőig nem fizeti be, úgy a benyújtott pályázat automatikusan elutasításra kerül. Az elnyert üdülési támogatást a nyertes pályázók a www.erzsebetprogram.hu honlapon feltüntetett szálláshelyeken használhatják fel legkésőbb 2018. december 20-ig megkezdett üdülésre.
Jelen pályázati felhívás feltételei a pályázati létszámkeret kimerüléséig, de legkésőbb 2018. január 19. napjáig állnak fenn.

A pályázattal elnyerhető támogatás nem terjed ki a szálláshelyre történő utazás megszervezésére, valamint az utazás költségeinek fedezésére sem.
Amennyiben a pályázatnyertes nem használja fel az elnyert üdülési támogatást legkésőbb 2018. december 20-ig, úgy az elnyert támogatás érvényét veszíti, a befizetett pályázati hozzájárulás visszafizetésére nincs lehetőség.

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!