A negyvenliteres fazék a konyhakövön hűlt.Testének 70 százaléka megégett annak a kétéves kisfiúnak, aki egy forró vízzel teli fazékba esett.

Ukrajnában, Szuszidovics településén él a kis Ivan Maletics. Édesanyja a negyvenliteres fazékban ruhamosáshoz forralt vizet. Az edényt letette a konyhakőre hűlni, majd elment a közeli boltba vásárolni.

– Ivan a szobában játszott, a bátyja pedig rajzfilmeket nézett. Bement a konyhába, és véletlenül beleesett forró vízzel teli edénybe. A férjem eközben az udvaron volt, a sikoltozásra rohant be a házba – mondta egy helyi lapnak a négygyermekes édesanya.

Mikor Ivan édesapja a konyhába lépett és elé tárult a szörnyű látvány, azonnal cselekedett: levette fia ruháit és hideg vízzel locsolta a testét. A kiérkező mentők a gyermeket kórházba szállították, ahol megállapították, hogy a kisfiú testének mintegy hetven százaléka megégett, negyedfokú égési sérüléseket is szenvedett. Jelenleg is a kórház intenzív osztályán ápolják, orvosai szerint állapota kritikus. Az esetet a rendőrség balesetnek minősítette. Forrás: www.blikk.hu
 

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!