Szörnyű jelenetek játszódtak le vasárnap reggel a fővárosi, XIII. kerületben.Súlyos sérülésekkel szállítottak kórházba egy kétéves gyermeket, aki vasárnap reggel kiesett szülei második emeleti lakásából. Édesapja sokkos állapotban, pizsamában rohant az utcára - írja a Bors.

Szörnyű jelenetek játszódtak le vasárnap reggel a fővárosi, XIII. kerületi Pannónia utcában. Egy szemtanú a Borsnak elmondta: hatalmas puffanásra lett figyelmes.

– Ezután keserves sírást és kiabálást hallottam. Azt hittem, hogy elütöttek valakit, de amikor odanéztem, már sejtettem, hogy mi történt. A sebesült mellett ott térdelt egy kutyás nő, közben pedig már az apuka ordítva rohant lefelé pizsamában. Szegény azt kiabálta, hogy: ezt nem hiszem el! Nem hiszem el! Azt is hallottam, hogy az apuka azt ordítja a telefonba: azonnal gyere vissza, a gyerek kiesett az ablakon. Néhány perc múlva láttam, ahogy az anyuka rohan vissza a zebrán át, és ő is kiabált elkeseredésében. A legborzasztóbb az volt, hogy a kisfiú rettenetesen sírt – idézte fel a felkavaró jeleneteket a szemtanú.

A mentők és a rendőrség is néhány percen belül kiérkezett a helyszínre. A kisfiú csak akkor hagyta abba a sírást, mikor a mentők elkezdték az ápolását. 

– Ugyan a másodikról esett ki, de szerintem ez jóval magasabban van, mint egy panelház második emelete. A boltok fö­lött van a földszint, és csak utána jön az első és a második emelet. A szülők érthető módon rettenetes állapotban voltak – zárta a Borsnak a neve elhallgatását kérő szemtanú.

Az Országos Mentőszolgálat megkeresésünkre közölte: a két év körüli gyermek súlyos sérüléseket szenvedett.

Az ellátást követően stabil állapotban szállították kórházba. A Budapesti Rendőr-főkapitányság kiskorú veszélyeztetése miatt indított nyomozást.

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!