Az idős nagymamának esélye sem volt a túlélésre.Megölte 81 éves nagymamáját egy nő tavaly november 10-én, Sarkadkeresztúron. Az akkor 35 éves M. Mónika előző nap, 18 óra körül busszal érkezett Tiszakécskéről Sarkadkeresztúrra.

Az idős asszonynak nem szólt előre, hogy meglátogatja, váratlanul jelent meg nála és pénzt kért tőle. Összeszólalkoztak, a vita reggel is folytatódott. A nő fél 7 körül az udvari szerszámosból bevitt a konyhába egy baltát, amit a kabátja alá rejtett, majd amikor a nagymamája háttal állt neki, kétszer fejen ütötte. Körülbelül negyed óra múlva újra megütötte. Miután az idős asszony meghalt, levette róla az arany nyakláncát, fülbevalóit és a holttestet az udvaron egy szemetes konténerbe tette. A házban megpróbálta eltüntetni a nyomokat, takarítani kezdett, majd a nagymama laptopjával és ékszereivel el akart menekülni. Közben megérkezett az egyik szomszéd és több családtag is, akik értesítették a rendőrséget. A Sarkadi Rendőrkapitányság rendőrjárőrei a nőt feltartóztatták és előállították.

A Békés Megyei Rendőr-főkapitányság Vizsgálati Osztálya M. Mónikát előre kitervelten, különös kegyetlenséggel elkövetett emberöléssel, és kifosztással gyanúsítja. A rendőrfőkapitányság az iratokat a nyomozás végeztével hétfőn átadta az ügyészségnek - írja a police.hu.

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!