A környékbelieket valósággal sokkolta a szörnyű eset.



Nem csak volt párját, egy 22 éves édesanyát gyilkolt meg szörnyű kegyetlenséggel szerelmi bosszúból a várpalotai gyilkos: miután megtalálta a nő kétéves kisfiát, neki is elvágta a torkát.

A pénteken felfedezett gyilkosság helyszínéről a Bors írt tudósítást.

Már a gyilkosság napján lehetett tudni, a hogy a rendőrség szerelmi bosszúként kezeli a Várpalota melletti Baglyas-hegyen történt gyilkosságot, és hogy el is fogták a 40 éves gyanúsítottat. A Bors úgy tudja, egy szomszéd fedezte fel péntek délelőtt a holttesteket. Ő hívta ki a rendőröket és a nő élettársát – a fiatal férfi a helyszínre érve összeomlott, ezért a mentők kórházba vitték a tragédia felfedezése után.

Az áldozat három éve volt együtt az élettársával, tőle született a kisfia, akivel szintén végzett a gyilkos. Vele a nőnek időközben volt kapcsolata, egy időre el is költözött miatta az élettársától, de aztán visszament a párjához. A gyanú szerint emiatt állhatott bosszút a 40 éves férfi.

Bestiális kegyetlenséggel végzett a gyilkos a 22 éves anyukával, szétverte Enikő fejét, majd a nő kétéves, ártatlan kisfiának, Gergőnek esett neki egy késsel. „Senki sem érti, hogy miért kellett az ártatlan gyermekkel is végezni, a környékbelieket valósággal sokkolta a szörnyű eset”.

Egész éjjel faggatták a rendőrök azt a 40 éves berhidai férfit, akit a gyilkossággal gyanúsítanak. A Bors úgy értesült: a férfi beismerő vallomás tett, a rendőrök előterjesztést tettek a letartóztatására.

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!