Reni sírva énekel, közben régi pillanatok tűnnek fel, mikor az édesapja még vele volt.



Tolvai Reni édesapja több, mint 2 éve hunyt el. Legújabb dalával neki üzen - egy könnyes búcsú az elvesztett szülőtől. Reni sírva énekel, közben régi pillanatok tűnnek fel, mikor az édesapja még vele volt.

'Ezt a dalt édesapám emlékére írtam. Hogy miért kellet ehhez 2 és fél év? Nem tudom, szerintem most fogadtam el azt, hogy ő mar nem jön vissza onnan, ahova elutazott. Már nem nézi az utolsó sorból az összes fellépésem, ahogy tette 2 éves koromtól kezdve. Már nem ő visz haza minden klipforgatásról, ami ha 12 órán át is tartott, boldogan és türelmesen nézte végig anélkül, hogy kértem volna. Már nincs itt, hogy megdicsérjen, ha valamit jól csináltam vagy szóljon, ha valamit nem. Nincs itt, de mégis itt van' - fogalmazta meg Reni.

 
'Egy héten többször is megjelenik az álmomban, mindig tengerparton vagyunk, mindig más tengerparton. Talán azért jelenik meg mindig a tenger, mert ott lattam utoljára. Soha nem beszél az álomban, csak hallgat és mosolyog, én pedig mesélek neki hosszan, hogy mik történtek mióta nem találkoztunk. Ezek azok az álmok, amikre napokig tű élesen emlékszem, minden részletre.'

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!