Nyomozni kezdett, és mindent kiderített.



A 28 éves Keli Keningau Prayitno az indonéziai Jáva szigetén él, és már elég sok dolgot megtapasztalt az életben.

De egy nap a temetőben, észrevett egy nagyon különleges macskát, amely ott ült egy sírkő mellett és majdnem megszakadt a szíve.

Az első alkalommal, amikor látta a macskát, azt hitte, csak ott él. Ott hagyott az éhesnek látszó állatnak egy kevés ételt és vizet, majd folytatta az útját.

De a következő napon újra meghallotta a macska szomorú nyávogását. A macska a sírkő mellett feküdt, távol az ételtől és a víztől. Keli úgy döntött, hogy gondoskodni fog szegény macskáról, és készített neki egy másik adag ételt. Ez alkalommal, amikor megpróbált egy kicsit közelebb menni, látta, hogy a macska egyáltalán nem úgy néz ki, mint aki eltévedt.

Következő nap ismét vitt neki ételt. Végül a macska megengedte neki, hogy megsimogassa és Keli úgy határozott, hogy örökbe fogadja az állatot.

De Keli bármit is tett, egy dolog nem változott: mintha egy mágikus erő húzta volna a macskát, hogy vissza menjen a sírkőhöz minden nap. Keli rá akart jönni, miért van ez. Egy kevés nyomozással megtudott valami megdöbbentő dolgot: “Amióta a macska gazdája meghalt, ő itt maradt a sírnál. Nem akar hazamenni. Már majdnem egy éve itt van. Itt alszik, és nyávog.”

A macskának és a gazdájának csodálatos kapcsolata volt. Keli még mindig gondoskodik róla, és lenyűgözi az állat korábbi úrnője iránti hűsége. Csak találgatni lehet, hogy mit jelenthetett ennek a macskának az előző gazdája!

Itt a történet képes összefoglalója:

Egy ilyen különleges kapcsolat valóban megható. Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!