Mint mondja: ma már másképp viselkedne.Rettenetesen bánja a múltban történteket Verebes István. A Jászai Mari-díjas színész, rendező elmondta, hogy csúnyán bánt feleségével, Héczey Évával, aki két gyermeket is szült neki.

Házasságuk alatt többször megcsalta a színésznőt, aki évekkel később, pajzsmirigyrákja miatti kétségbeesése és élete kisiklása miatt 2015-ben elvette magától az életet.
“Figyelmetlen, fegyelmezetlen és hiú voltam. Nem figyeltem rá. Azt hittem, hogy ha húzom az igát, dolgozom, és ellátom a családomat, az elég. Pedig nem az! Csak magammal voltam elfoglalva, közben csajoztam, éltem, ahelyett, hogy vele lettem volna. Sajnos erre későn döbbentem rá, és azóta sem tudtam megbocsátani magamnak. 

“Már nem is tudom jóvátenni. Elmúlt, ő pedig elment” – mondta a Verebes István, aki a jelenlegi feleségénél már nem követte el ugyanezt a hibát.

„Mindig azt szoktam mondani: nem az a kérdés, hogy miért esünk bűnbe, hanem az, hogy abból milyen tanulságot tudunk levonni. Én pedig minden rossz tettemért megkaptam a magam büntetését, mint ahogyan minden jó lépésemért is megjutalmazott az élet.'

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!