A környéken élők nem értik, mi történhetett.



A gyanú szerint megölte feleségét, majd magával is végzett egy férfi Tiszaföldváron. A 40-es éveikben járó szülőket a gimnazista fiuk találta meg, miután csütörtökön hazaért az iskolából, számolt be róla az RTL Klub Híradója.

Úgy tudni, a 16 éves fiú délután 3 óra körül ment haza és szörnyű látvány fogadta: holtan találta az édesanyját. Kirohant az utcára és segítséget kért az egyik szomszédtól.

A szomszéd ment segíteni, a fiú közben arról beszélt, nem tudja mi történt, lehet betörők voltak a házban. Nem sokkal később az apa holttestét is megtalálták a házban.

A fiú sokkos állapotba került, zokogott. A nyomozók percek alatt a helyszínre értek, órákon át helyszíneltek, a környéket lezárták.

A környékbeliek értetlenül állnak a történtek előtt. Egy járókelő arról beszélt, soha nem hallották a párt veszekedni. Kívülről nem utalt semmi arra, hogy tragédia történhet. Szorgalmas család volt, nemrég fejezték be az építkezést, de a fiúknak is akartak építeni egy házat a telken.

Mások azt beszélik, féltékenység állhat a gyilkosság mögött. A nő nemrégiben munkahelyet váltott, férje pedig rosszul viselte az új munkatársát.

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!