Keresik a felelősöket, akik öngyilkosságba hajszolták a fiút.Felakasztotta magát egy 14 éves fiú egy iskola mosdójában. Úgy tudni, a srácot rendszeresen bántották az osztálytársai, ezért ölte meg magát - írta a Metro.

A 14 éves Bradley John Angliában, Dél-Walesben élt és járt iskolába 12 éves húgával együtt. Egyik nap a srác több óráról is elmaradt, így, amikor a húga meghallotta, hogy a testvére nem ment be az órákra, azonnal a fiúvécébe rohant, ugyanis tudta, hogy a bátyja mindig ide rejtőzik el az osztálytársai elől.

Amikor a kislány belépett a mosdó előterébe, meghallotta a testvére mobiljának csörgését, ugyanis az osztálytársai folyamatosan keresték, ám ő nem reagált. A lány hívta a karbantartókat, hogy nyissák ki kívülről a vécé ajtaját, ám miután feltörték a zárat, a lánynak szembesülnie kellett a szörnyű valósággal: testvére felakasztotta magát.

Bár a mentőket azonnal hívták, a fiú életét már nem tudták megmenteni, ugyanis nagyjából egy órája halott lehetett.

A fiú édesapja elmondta, hogy Bradley ADHD-s volt, vagyis figyelemhiányos hiperaktivitás-zavarban szenvedett, és éppen ezért vált könnyű prédává az osztálytársai számára. Elmondása szerint a fia rendkívül érzékeny volt, gyakorlatilag mindent a szívére vett, és csak annyit akart, hogy mindenki szeresse.

A férfi azt is elmondta, hogy szerinte a tanárok sem kezelték megfelelőn a helyzetet, nem vették komolyan az iskolai bántalmazást, sőt, afelől sem érdeklődtek, hogy a 12 éves Danielle hogy érzi magát. A lány ugyanis teljesen összeomlott, amióta megtalálta halott testvérét.

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!