Csupán 1 hónap kellett hozzá!



A hetedik kerületi Bárdos Lajos Általános Iskola és Gimnázium minden tőle telhetőt megtett, hogy feldobja az udvart, látszik az eredeti képeken is, hogy pofás játszóteret raktak össze a gyerekeknek, de ez sem tudta feledtetni azt a poszt-apokaliptikus látványt, ami közvetlenül a mászókák mögül borult a környékre.

Még az égből is látszott, hogy mekkora volt a gond:

Hogy kezeljék valahogy a problémát, felkérték a falfestményei miatt híres Neopaintet, hogy fessen valamit az ezer négyzetméteres falra: ez volt a legnagyobb falfestős projekt Budapesten valaha.

A munka első fázisa a vakolás volt, végül Vidák Zsolt grafikusművész tervei alapján nekiálltak a festésnek és egy hónappal a kezdés után már át is adták a képet.

Zseniális, ahogy kezelhető és értelmezhető költségek mellett, ilyen rövid idő alatt ekkora változást képesek elérni. A problémát nem egyszerűen kezeltél, nem megszüntették, hanem raktak valamit a helyére, ami szenzációsan jóvá tette az udvart. 

A projekt támogatói: a Trilak Festékgyártó és az Erzsébetvárosi Önkormányzat adja a szupportot a Neopaintnek, hogy az dolgozni tudjon. Forrás

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!