Ez a mobiltelefonos alkalmazás nagyon hasznos és jó szolgálatot tesz.Az alkalmazás a külföldi utazásoknál nagyon jó szolgálatot nyújt, ha el akarja kerülni a büntetéseket. Az uniós országokba utazók számára elengedhetetlen utazási segédlet a „Going Abroad” alkalmazás, ami okostelefonra is letölthető és magyarul is beszél. Az alkalmazás megmondja, hogy az uniós országokban milyen közlekedési szabályok vannak érvényben, és ismerteti a sebességhatárokat, a megengedett véralkoholszintet, és a mobiltelefonálásra vonatkozó előírásokat is!
Az alkalmazás androidra INNEN, iPhone-ra INNEN, a Microsoft telefonokra pedig INNEN tölthető le.

Néhány példa:
Horvátországban a 16 évesnél idősebbek biciklizhetnek bukósisak nélkül, de a motorozáshoz viszont kötelező felvenni.
Az alkalmazás például megmondja, hogy Ausztriában lakott területen kívül csak 100 km/h-s sebességgel lehet autózni, ellentétben mondjuk Horvátországgal, ahol Magyarországhoz hasonlóan 90 km/h a sebességhatár, a horvát autópályán pedig 130 km/h.
Felhívja a figyelmet az alkalmazás arra is, hogy Lengyelországban 0,2 grammos véralkoholszintig lehet kocsiba ülni, és azt is megmondja, hogy egy-egy országban az autóban milyen kötelező kellékekre van szükség.

Ennek ellenére az alkalmazás nem teljes körű, előfordulhat, hogy egy-egy szabályról nincs információja az adott országban.

►► KÉRJÜK LÁJKOLD ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS A HÍRT! ❤

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!