A holttestet egy kutyasétáltató találta meg a XV. kerületben lévő Pólus Center mögött.Elszámolási vita miatt halhatott meg az a 49 éves férfi, akinek összeszurkált holttestét csütörtök reggel egy kutyasétáltató találta meg a XV. kerületben lévő Pólus Center mögött. 

A gyilkosság áldozatát több szúrással ölték meg, a helyszínen tucatnyi véres zsebkendő hevert.

 

Blikk információi szerint az áldozat egy sikeres építési vállalkozó volt, s nem kizárt, hogy pénz ígéretével csalta a gyilkosa a Szilas-patak mellett húzódó fás-bokros részre.

Csütörtök reggel a rendőrség kordonnal zárta körbe a bevásárlóközpont mögötti területet, egészen késő délutánig helyszíneltek. A kutyásokat és a kocogókat sorra elküldték, nehogy összejárkálják a területet, nehezítve így a nyomrögzítők munkáját. Egy keresőkutyát is bevetettek, ottjártunkkor láthatóan nyomot is fogott az állat. Később megérkeztek a tűzoltók is, valószínűleg a holttestet a patakmederből az ő segítségükkel emelték ki.

– Évek óta mindig itt futok, soha semmi ijesztő vagy félelmet keltő dolog nem történt eddig, azt hittem, ez egy békés környék. Most is futni készültem, amikor megláttam a vagy féltucat rendőrautót, mögöttük pedig a rengeteg fehér ruhás embert. Odafutottam, de nem engedtek át, azt mondták, menjek innen, mert helyszínelnek. Amikor oldalra pillantottam, észrevettem egy nőt, aki nagyon zokogott, lehet, valamelyik szerettével történt valami szörnyűség – árulta el egy középkorú férfi.

A kordonnal körbezárt területen több eldobott, véres papír zsebkendő is hevert a földön, nem messze pedig egy Audi állt. Ebből arra következtetnek, hogy az építési vállalkozó autóval érkezett hajnalban a helyszínre, majd miután késsel rátámadtak, megpróbált elmenekülni, közben pedig a zsebkendőkkel csillapítani a vérzést. Holttestét reggel hat és hét óra között egy arra járó találta meg.

Nem kizárt, hogy a rendőrség munkáját nagyban segíthetik a hajléktalanok, akik alig száz méterre élnek sátraikban, így lehet, hogy hallottak valamit, ami közelebb viheti a zsarukat a bűncselekmény elkövetőjéhez.

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!