A férfit magát okolja azért, hogy idáig fajultak a dolgok.



Szilágyi István öt nappal ezelőtt jött ki a kórházból, miután fia, Péter brutálisan megverte. A férfit azóta előzetesben tartják, nem engedik apja közelébe, Pityi bácsi mégis úgy érzi, ő tehet arról, hogy fia keze megint eljárt.

Szilágyi István sok magyar film szereplője volt. Ő volt a Kemémykalap és krumpliorr felejthetetlen Lópici Gáspára is. 

– Korábban, amikor a szomszédokat inzultálta a fiam, arra kértem, hogy inkább rajtam vezesse le a mérgét. Gyerekkorában sokat verekedtünk, de esküszöm, hogy csak játékból. Most már viszont arra kértem, hogy ne bántson, mert megöregedtem, de amikor iszik, nem tud parancsolni magának – mesélte az orvosi rendelőben Szilágyi István. Az ország nagy nevettetőjének, a Keménykalap és krumpliorr Lópicijének három bordája tört el, a sípcsontja, karja és az arca is sérült, amikor fia, Péter a múlt héten megverte.

– Hónapok óta nem ivott egy kortyot sem, a múltkor azonban felöntött egy kicsit a garatra. Biztosan hibás vagyok én is abban, hogy eljárt a keze, mert egy konfliktus kettőn áll. Ember vagyok, nem vagyok szent, csak jót akartam neki. Beszélgettünk arról, hogy a ház törlesztőrészletét kellene inkább fizetni, nem alkoholra költeni, ezen húzhatta fel magát, de olyan hirtelen történt, már én sem tudom pontosan. Abban azonban biztos vagyok, hogy én tehetek arról, hogy megvert. De nem szeretek erről részletesen beszélni, épp elég megélni.

Tavaly a férfi egy ostorral ütötte meg Szilágyi arcát, akkor majdnem megvakult. Forrás

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!