Kissét szarkasztikusra sikeredett...



'SOROS GYÖRGY 88 ÉVES!  SOK PÉNZT KÍVÁNUNK NEKI!

Ezúton köszöntjük Soros Györgyöt a válságokozó spekulánst, aki a világban sok pénzügyi támadást intézett nemzeti fizetőeszközök, és vállalatok ellen. Üdvözöljük az adakozásait, amivel napjainkra mindent-de-mindent jóvá tett! Soros György, a híres bankár a világ VEZETŐ DEMOKRATÁJA, akit a jobbító szándék vezérel, hiszen a bankárok nem okozzák, hanem megoldják a világ problémáit! Isten éltesse őt sokáig, - habár ez a keresztényi szófordulat nem igazán lenne ínyére a megfeszített Jézusnak, aki kizavarta a pénzváltókat a templomból - de hát nem mondhatjuk másképpen!

Soros György egy különösen tehetséges nagybani spekuláns pénzmogul, aki vagyonát önerejéből szerezte (!), többek között a tehetségtelenebb, felkészületlenebb, kisebb tőkével rendelkező kisrészvényesek szegényítésével, illetve nemzetállamok megkárosításával, de ez a lehetőség bárkinek rendelkezésére áll! Soros Györgyöt csak az irigyek, és a nacionalisták utasítják el! Határozottan vissza kell utasítani, hogy Soros György negatív személyiség, mert nem követett el törvénytelenséget mikor Délkelet-Ázsiában pénzügyi válságot okozott, vagy mikor az angol fontot leértékelésre kényszerítette!

Mondjuk ki: Soros György a jövő emberiségének dicsőséges ÚJ prototípusa, egy olyan internacionalista liberális bankár, aki már nem a termelés és előállítás kissé 'ósdi' és 'avíttas' szektorának idolja, hanem egy magasabb szintet képvisel: a tisztán pénzügyi típusú emberi civilizáció első és meghatározó alakja!

Sok boldog születésnapot, és rengeteg pénzt kívánunk neki!' Forrás

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!