A sorsod ilyen irányt vehet az elkövetkező 4 napban.



Kos – The Fire Prince
Az utóbbi időben túlságosan feszült vagy, ezért a kreatív energiáid nem működnek megfelelően, és sokkal nehezebben tudsz helytállni bizonyos helyzetekben. Ha túlságosan erőlteted a dolgokat, akkor nem fogsz sikerrel járni. Légy egy kicsit türelmesebb, és lassíts a cél elérése érdekében. Hallgass a megérzéseidre, a belső éned egyértelmű jelzéseket küld, csak egy kicsit jobban oda kell figyelj rá. Így mindig tudni fogod, hogy mit kell csinálj. Próbáld mindig megkeresni a dolgok mögött rejlő másodlagos jelentést, ha valami már többször ismétlődik, akkor annak oka van.

Bika – The Metal King
Egy kicsit háttérbe szorítod saját magad azáltal, hogy mindig mások igényeit helyezed előtérbe, és közben nem figyelsz oda arra, hogy mire is lenne szükséged tulajdonképpen. Mások érzéseit és hangulatait szivacsként szívod magadba, eltávolodsz a belső énedtől, érzéseidtől, vágyaidtól. Nehéz belső változásokon mész keresztül, mindent meg kell tenned azért, hogy helyreálljon a belső egyensúlyod. Határozd meg a fontossági sorrendet az életedben, próbálj két lábbal a földön állni, és figyelj egy kicsit jobban oda magadra.

Ikrek – The Arrow Master
Ez a kártyalap azt jelzi, hogy nem biztos, hogy a legjobb irányba haladsz, itt az ideje egy kicsit átgondolni a dolgokat. Ha nem változtatsz, csak még mélyebbre süllyedhetsz. Legyen szó akár személyes kapcsolatokról, akár üzleti kérdésekről, a lényeg, hogy egy kicsit mélyebben megvizsgáld a szándékaidat. Mindig lásd tisztán, hogy milyen cél vezérel. Ez az igazi utad, vagy csupán az ego vágya? Itt az ideje, hogy tisztázd magadban, mi az, amire igazán vágysz, és eldöntsd, hogy valóban szükséged van-e rá.

Rák – The Hungry Ghosts
Túl sokat rágódsz a múlton, vagy a jövőn, és nem tudod élvezni a jelen pillanat szépségeit. Arról nem is beszélve, hogy nagyon sok energiád elmegy feleslegesen. Ez a kártyalap arra hívja fel a figyelmed, hogy itt az ideje változtatni a régi, berögzült szokásokon. Figyelj jobban a hozzád közelálló emberekre, légy egy kicsit kedvesebb, fordulj feléjük szeretettel és megértéssel, ne legyenek állandóan elvárásaid.

Oroszlán – The Lady of the Mirror
Ezen a héten az önvizsgálatra, önreflexióra és önértékelésre kellene egy kicsit nagyobb hangsúlyt fektetned. Néhány olyan fontos esemény lesz a közeljövőben az életedben, amely arra fog ösztönözni, hogy jobban szembenézz önmagaddal. Rá fogsz jönni arra, hogy mi is igazából az életcélod, és melyek a legfontosabb dolgok számodra. Ne ostorozd magad, kerüld a negatív kritikát, és gyakorold az önelfogadást. Fogadd el, hogy vannak olyan helyzetek az életben, amelyek próbára tesznek, de a fejlődésedet szolgálják. Figyeld meg, hogy hogyan reagálsz az élet kihívásaira, és ha nem vagy megelégedve magaddal, változtass.

Szűz – The Lady of Lightening
Váratlan eseményekkel indít ez a hét, és úgy érzed, hogy nincs elegendő energiád a problémák megoldásához. Bár kimerült vagy, mindent megteszel a változás érdekében, de vannak olyan dolgok, amikre még nem állsz készen. Éppen ezért lehet, hogy egy kicsit másképp fog alakulni ez az időszak, mint ahogy elképzelted. A végén minden feszültség megoldódik, csupán annyit kell tenned, hogy add fel az ellenállást. Pihenj, és bízz benne, hogy minden jól alakul, figyelj a lélegzetedre, hogy friss energiákkal tudj feltöltődni.

Mérleg – The Word Lord
Eléggé intenzív lesz ez a hét, de az állandóan zajló események arra akarják felhívni a figyelmed, hogy nem minden az, ami elsőre látszik. Figyelj a tartalom nélküli, üres szavakra, a valótlannak tűnő állításokra. Ha nem voltál őszinte bizonyos helyzetekben, akkor itt az ideje, hogy felfedd az igazságot, akkor is, ha egy kicsit most ráfizetsz. A következő napokban próbálj egy kicsit jobban odafigyelni arra, hogyan beszélsz magadról, az érzéseidről, légy mindig hiteles. Itt az ideje, hogy újra értékeld önmagad.

Skorpió – The Camel Boy
Szükség esetén kérd mások segítségét, akkor is, ha nehezedre esik, így több energiád marad az igazán fontos dolgokra. Amikor hajlandó leszel elfogadni a segítséget, a megfelelő emberek lépnek majd az utadba, biztosítva számodra azokat a kulcsfontosságú elemeket, amelyek szükségesek. Az egyensúly fenntartásának a kulcsa a te kezedben van, ehhez pedig meg fogod kapni a szükséges támogatást, csak légy nagyon figyelmes.

Nyilas – The River Queen
Túlságosan ragaszkodsz a dolgokhoz, emberekhez és helyekhez, próbálj meg egy kicsit rugalmasabb lenni. Légy toleránsabb, a feszült és merev hozzáállás semmi jóra nem vezet. Ha úgy áramlasz, mint a víz, akkor semmi akadály nem állhat az utadba. Így könnyen megtalálod a megoldást a legnehezebb helyzetben is, emberi kapcsolataid kiegyensúlyozottak és harmonikusak lesznek. Csinálj olyan dolgokat, amelyek boldoggá tesznek, ezáltal feltöltődhetsz, szabadnak és energikusnak fogod érezni magad.

Bak – The Hawk Prince
Néhány olyan figyelmeztető jelet küld az Univerzum, amelyet semmiképp ne hagyj figyelmen kívül. A környezetedben néhány személy is figyelmeztetni próbál, de a legfontosabb, hogy hallgass a megérzéseidre. Ne aggódj állandóan, a változás egy természetes dolog, anélkül nincs élet. Válaszd a számodra legjobbnak tűnő utat, ha a régi nem működik, akkor újat kell “kitaposni” helyette. Az univerzum a legjobbat akarja neked, még akkor is, ha első pillantásra nehéznek tűnnek a dolgok.

Vízöntő – Sisters of the Seasons
Egy új időszak kezdetét jelzi ez a kártyalap, legyen szó akár projektekről, ötletekről vagy kapcsolatokról. Akárcsak a természetben, az emberi életben is bizonyos megújulási, növekedési és átalakulási szakaszok követik egymást. Ha eléggé elszántan haladsz az utadon, akkor minden úgy alakul, hogy el tudd érni a célodat. Légy nyitott, és fogadd tárt karokkal a hozzád érkező dolgokat és embereket.

Halak – The Diamond Dreamer
Ezen a héten vizsgáld meg őszintén, hogy mennyire fontos számodra az anyagi világ. Lehet, hogy egy kicsit túlságosan átestél a ló másik oldalára, és úgy gondolod, hogy a legfontosabb a minél több pénz megszerzése és ezért hajlandó vagy bármit meg is tenni. Jó lenne, ha egy kicsit visszatérnél a világ spirituális megközelítéséhez, akkor is, ha nem találsz benne logikus magyarázatot. Légy együttérző és megértőbb másokkal és önmagaddal is, és csodálatos dolgok jelennek meg az életedben.

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!