Ma sok vágyad teljesülhet a segítő energiáknak köszönhetően.



A buddhista hagyomány úgy tartja, hogy minden évben 4 olyan nap köszönt ránk, amikor ezeknek a teremtő gondolatoknak az ereje megsokszorozódik és felerősödik. Ezeket a napokat Tízmilliószoros Napoknak hívjuk, és a következő most július 16-án, azaz hétfőn köszönt be. Viszont vigyázz, mert nem csak a jó és pozitív energiák erősödhetnek fel, hanem a rosszak is, ezért nagyon ügyelj arra, hogy hogyan éled meg ezeket a napokat!

Mindenek előtt próbáld meg csupa jó dologgal körbe venni magad. Találkozz olyan emberekkel, akik jó hatással vannak rád, a negatív „energiavámpírokat” kerüld.

Olyan dolgokkal foglalkozz ezen a napon, amiben örömödet leled. De ne csak a környezetedet tisztítsd meg, hanem a lelkedet is!

Engedj el minden rossz energiát, amit idáig felhalmoztál, ürítsd ki elmédet a terhelő gondolatoktól, és céljaidra összpontosíts. Ha harmóniába kerülsz önmagaddal, sokkal könnyebben leszel képes befogadni a Tízmilliószoros Nap segítő energiáit.

Ne csak felületesen gondolj mindarra, amit el szeretnél érni, hanem konkrétan fogalmazd meg magadban, hogy mi az, amire vágysz. Ha ezt megteszed, a Vonzás Törvénye is segítségedre lesz, és általa képes leszel bevonzani azokat a dolgokat.

Erre az egy napra felejtsd el a lehetetlent! Ha kell, buzdítsd önmagadat pozitív kijelentésekkel, hogy igenis, az életed jó irányt vesz és minden úgy alakul, ahogy eltervezted. Engedd el a kétségeidet, bizonytalanságodat, mert ezek csak hátráltatnak az utadon.

A Tízmilliószoros Nap egy igazi ajándék, amit ha okosan cselekszel és gondolkodsz a saját javadra fordíthatsz, csak higgy magadban és az építő energiák erejében! Forrás

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!