A próféta szerint az idei "az igazságok éve" lesz.



Nostradamus egy francia próféta volt, aki 1555-ben kezdte írni munkáit. Amiket leírt, nem egyszerű történetek, hanem komor jóslatok az emberiség jövőjére, a történelem változtatásainak főbb eseményeire nézve. 

A próféta jövendölése szerint, a világ 3797-ben éri el a pusztulását. Az idei esztendő, a próféta szerint, az igazságok éve lesz, mindenki elnyeri érdemei és tettei szerint a jutalmát. Ugyanakkor előrevetít jó néhány természeti katasztrófát is. Földrengések és hurrikánok sújtják majd Észak Amerika bizonyos területeit.

Jóslata szerint, idén a pénzügyi jólét éve lesz, de csak akkor, ha a pénzt jó és nemes célokra használjuk. Az éghajlatváltozás az elkövetkező években folytatódni fog, és bolygónkra való befolyása egyre jobban érezhető lesz, ezért majd a globális döntéshozók egyetértenek abban, hogy behatóbban kell foglalkozniuk az emberi tevékenység által okozott Föld-szennyezéssel. Nostradamus szerint, a világ különböző régióiban fellépő hurrikánok és földrengések száma és ereje egyre inkább nőni fog.

A próféta előrevetíti, az amerikai és kínai gazdasági háborút is, mely harc közepén találja majd magát Oroszország és Észak-Korea is. Az alumínium árak lesznek a konfliktus fő indítékai.

Az antarktiszi gleccserek újabb olvadása következik be, mely aggodalomra ad okot, és fel fogja gyorsítani az emberiség Mars gyarmatosítására vonatkozó. terveit is.

Észak-Amerika nyugati részén egy hatalmas áramkiesés fog bekövetkezni, melynek hatás nagyobb lesz, mint korábban a keleti válságé. Németország és Olaszország számára is nehéz idők következnek. A gazdasági válság ezekben az országokban erősödni fog.

1. Földrengések a világ számos területén. A földrengések által érintett országok egyike Kína lesz, jelentős károkkal. Az év folyamán furcsa tevékenységet fognak feljegyezni a “Csendes-óceáni tűzövön”, ahol több vulkán is kifog törni.

2. Lesznek tájfunok Kínában, Japánban és Ausztráliában is. Oroszországot szélsőséges időjárási jelenségek fogják érinteni, és rendkívül sok áradás lesz.

3. A napsugárzás “megégeti” a bolygót.” A királyok ellopják az erdőket, az ég megnyílik, és a mezőket felperzseli a hőség – írta Nostradamus. Ez egy figyelmeztetés lehet arra, hogy bolygónkat a napsugárzás károsan befolyásolhatja.

4. A Vezúv kitör. A Vezúv több, mint egy vulkán, és Nostradamus szerint megrázza Olaszországot minden ízében. A szakértők úgy vélik, hogy ha a Vezúv kitör, akkor minden idők legagresszívabb vulkáni kitörésével szembesülünk majd.

5. Olaszország nagy gazdasági válságba fogja sodorni egész Európát.

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!