Sok rossz víziót jegyzett le a francia tudós...Sokan prófétaként tekintenek Nostradamusra. A francia tudós előre látta, mit művel majd Napóleon vagy éppen Hitler.

Az 1566-ban meghalt tudós feljegyzései között találtak 2018-ra érvényes jóslatokat is. Ha egy is valóra válik belőle, nem lesz egyszerű a jövő évünk...

A jóslatok szerint erősödni fognak a negatív energiák, és kitör a harmadik világháború is, mert az Egyesült Államok és Oroszország újra egymásnak feszül. A háború a látomás szerint Franciaországból indul majd és egész Európa harcban áll majd közel 30 évig. A békét csak kevesen élik majd meg.

De ha ez nem lenne elég, a Vezúv is kitör és földrengés is megrázza majd a vidéket, több mint 6000 ember halálát okozva. De természeti katasztrófák sújtják majd az Egyesült Államokat is, a kaliforniai törésvonal mentén szintén földrengések várhatóak. Portlandet, Seattle-t és Vancouvert pedig szökőár éri el.

Egy reménysugarat azért ad Nostradamus: szerinte rohamos tempóban fog fejlődni az orvostudomány, és az emberek várható élettartama kitolódik 200 évre.

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!