Bírósági ügy lesz belőle.



Zalatnay Sarolta szeretett volna peren kívül megegyezni azzal az érdi bevásárlóközponttal, aminek lépcsőjén balesetet szenvedett 2016 őszén, ám nem sikerült. Az énekesnő korábban négymillió forint kártérítést követelt kiesett bevételei miatt, de most bírósághoz fordul, és 8 millió forintot követelnek a cégtől. 

'Egy évig szenvedtem a baleset miatt, és még mindig előfordul, hogy légszomjam van és szúr az oldalam. Szerettem volna egy életre elfelejteni azt a szót, hogy bíróság, de nincs más választásom, perre kell mennem. Nem sikerült ugyanis megegyezni a céggel, pedig még a lányom, Niki is próbált segíteni, tárgyalt a cég angliai központjában, de hiába'.

Az énekesnő hat bordáját törte el, víz került a tüdejébe, légmelle is keletkezett, így közel két hetet kellett kórházban töltenie, amikor legurult a bevásárlóközpont lépcsőjén. 

Cini hónapokig képtelen volt dolgozni, ezalatt speciális szerkezettel erősítette a tüdejét.

'Magát a baleset tényét nem vitatja a bevásárlóközpont, de úgy érzik, nem terheli őket felelősség. Ám létezik egy kormányrendelet, amely előírja az üzemeltetési feltételeket, például a lépcsők olyan kialakítását, hogy azok ne legyenek balesetveszélyesek. Ez a lépcső azonban az volt, a feltehetően a csúszásmentesítés érdekében használt, de nem körültekintően kiválasztott ragacs miatt, amelybe ügyfelem lába beleragadt és emiatt történt a súlyos baleset' – mondta el korábban Cini ügyvédje, dr. Lichy József, aki úgy gondolja, jogos a többmilliós kártérítés. 

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!