Nézd meg mit mond a párkapcsolati horoszkópod.Biztos nem gondolnád, hogy különleges célja volt annak, amikor a pároddal egybekeltetek! Ha úgy hiszed, hogy ez csak a véletlen műve, akkor tévedsz, mert a szerelmeteknek küldetése van, amit itt megtudhatsz!

Január
Ha januárban ünneplitek szerelmetek beteljesülését, akkor a küldetéseteket az 1-es szám határozza meg. Ez azt jelenti, hogy tökéletes egységet alkothattok egymással, a ti feladatotok, hogy példát mutassatok a világnak milyen egy párkapcsolat.

Február
A ti célotokat a 2-es szám határozza meg. Mágnesként vonzottátok egymást, a ti feladatotok, hogy egymás mellett legyetek jóban és rosszban is egyaránt.

Március
Ezt a hónapot a 3-as szám irányítja. Nektek a közös küldetésetek az, hogy boldogságotokat kifelé sugározva boldoggá tegyetek másokat is.

Április
A 4-es szám a meghatározó számotokra, ami közös erővel teljesít ki titeket. Kölcsönösen osztoztok a jóban és a rosszban is.

Május
Ha májusban ismerkedtetek meg, a ti küldetéseteket az 5-ös szám határozza meg. A sors azt az utat szánja nektek, hogy együtt számos kalandot megéljetek, különleges dolgokat lássatok, ismeretlen vidékeken járjatok.

Június
Ha júniusban ismerkedtetek meg, a ti küldetéseteket a 6-os szám határozza meg. Küldetésetek, hogy megtanítsátok egymást arra, hogyan lehet egyszerre önmagával és párjával harmóniában az ember.

Július
A ti küldetéseteket a 7-es szám határozza meg. Nálatok fontosak lehetnek a szellemi értékek, rendszeresek a mély beszélgetésetek. Egymás életfilozófiáját tanulhatjátok el, ezzel gyarapodva.

Augusztus
A 8-as szám dominál a kapcsolatotokban. Saját tudásotokat összegezve, együtt óriási sikereket érhettek el. Küldetésetek megtalálni a módját, és véghezvinni ezt.

Szeptember
Ha szeptemberben ismerkedtetek meg, a ti küldetéseteket a 9-es szám határozza meg. A családi harmónia megteremtése és fenntartása a feladatotok, amelyet közös erővel vihettek véghez.

Október
A 10-es szám az életetekbe az egyszer fent, egyszer lent elvét lépteti be. A titkotok azonban az, hogy mindig képesek vagytok kilábalni a bajból.

November
Ha novemberben ismerkedtetek meg, a ti küldetéseteket a 11-es mesterszám határozza meg. Ti ketten együtt bármit átvészelhettek. Küldetésetek egymás mellett kiállni, egymásnak erőt adni nehéz helyzetekben. Az 1-es szám – január – leírását is érdemes magatokra vonatkoztatnotok, kétszeres erővel – 1 és 1 -, valamint a 2est is olvasd el – 1+1.

December
Ha decemberben ismerkedtetek meg, a ti küldetéseteket a 12-es szám határozza meg, de az 1-es és 2-es számok energiái is kihatással vannak rá, így a januári és februári, azaz az 1-es és 2-es szám leírását is érdemes elolvasnod. A 12-es alapján küldetésetek megóvni egymást attól, hogy mások csőbe húzzanak, becsapjanak, kihasználjanak titeket.

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!