Itt a heti előrejelzés.



Hétfő
Estig folytatódik a napos, kellemes tavaszi idő, de utána a megnövekvő gomolyfelhőzetből záporok, zivatarok alakulhatnak ki. Az észak-keleti szél megélénkül a késő délutáni óráktól, de ennek ellenére 22-23 fok lesz a hőmérséklet.

Kedd
Gyakran növekszik meg a felhőzet és szórványosan lehet zápor vagy zivatar. Néhány fokkal visszaesik majd a hőmérséklet, ami 18-21 fok közötti érték lesz.

Szerda
Változékony idő lesz sokfelé záporral, zivatarral, és észak-keleten felhőszakadás is előfordulhat. Déltől megerősödik és egyre inkább viharossá fokozódik az észak-nyugati szél, a felmelegedés pedig 15-20 fokra csökken.

Csütörtök
Erős lehűlés várható sok helyen viharossá fokozódó észak-nyugati széllel, és elszórtan záporok is előfordulhatnak. A hőmérők már csak 10 és 15 fok közötti értékeket mutatnak majd.

Péntek
Csökkenni fog a felhőzet, de futó záporok azért lehetnek. Délutánig erős, néhol viharos lesz az észak-nyugati szél, és 13-14 fok körül alakul majd a hőmérséklet.

Hétvége
Szombaton még változóan, vasárnap már csak gyengén felhős időre van kilátás. Újra erősödni fog a nappali felmelegedés, szombaton 17, vasárnap akár már 19-20 fok körüli is lehet.

►►KÉRJÜK LÁJKOLD ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS!

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!