Az első daganatot az énekes nyelőcsövében találták, de sajnos a gyilkos kór hamar terjedt szét a testében.



Súlyos betegségben, életének 70. évében elhunyt Eddie Money, a 70-es és 80-as évek világhírű slágergyárosa. A legendának olyan örökzöldeket köszönhetünk, mint a 'Take Me Home Tonight' és a 'Baby Hold On'.

Az énekes szeptember 13-án pénteken hunyt el, miután nemrég daganatos megbetegedést diagnosztizáltak nála. Felesége és 5 gyermeke mély fájdalommal búcsúzott tőle: 'A Money család sajnálattal közli a hírt, miszerint Eddie ma reggel békésen elhunyt. Nehéz szívvel búcsút mondunk szerető férjünknek és apánknak. Egyelőre nem tudjuk elképzelni az életünket nélküle, de őszintén hálásak vagyunk, hogy zenéjének köszönhetően örökké élni fog.'

Eddie valóság showjában számolt be a lesújtó hírről, hogy rákos. Bár mindig is rettegett a betegségektől és félt a haláltól, eleinte bizakodva tekintett a jövőbe. Július 11-én még arról számolt be közösségi oldalán, hogy alig várja a nagy visszatérést a zenei életbe.

Az első daganatot az énekes nyelőcsövében találták, de sajnos a gyilkos kór hamar terjedt szét a testében.

Eddie Money mindig arról álmodott, hogy egyszer rocksztár lesz és ez nem csak hogy sikerült neki, de karrierje több mint 4 évtizedig tartott, és ez idő alatt több mint 28 millió lemezt adott el.

Nyugodjék békében!

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!