Őszintén beszélt arról, amit a nézők nem láthattak.



A Tények műsorvezetője pár napja szenvedett combcsonttörést, műteni is kellett, lábát csavarok tartják össze.

A legtöbben az ő helyzetében még a kórházban vagy otthon pihennének, ő mindenáron dolgozni akart. A TV2 pedig mindenben támogatta - írja a Bors.

– Igazából az egyik fontos kérdés az volt, hogy a lábam beférjen a díszletasztal alá, és hogy találjunk olyan ruhát, amelyben vezetni tudom a műsort. Bár a lábam nem látszik, a Tények élő adás, ezért minden lehetőségre fel kell készülni – nyilatkozta a lapnak Anikó. – Hogy beférek majd nyújtott lábbal és gipszben is, az egészen tegnap délutánig nem volt biztos. És igen, nagyon szeretnék dolgozni, de lehet, hogy be kell látnom majd, hogy nem alkalmazkodhat hozzám az egész stáb mindennap – mondta készülődés közben a híradós, akinek kollégája, Gönczi Gábor is mindenben segít. Például áttolni kerekesszékben a szobájából a sminkesszobába vagy bárhová, ahová kolléganője szeretné.

Marsi Anikó összes kollégája készenlétben állt, hogy azonnal segíteni tudjon, és a csatorna a földszinten egy saját szobát is kialakított számára, ahol van ágy is, így pihenni, aludni is tud.

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!