Az autó vezetőjének először csak az tűnt fel, hogy kollégája nem reagál a poénokra amiken eddig együtt nevettek...Az Országos Mentőszolgálat osztotta meg az alábbi történetet:

Hosszú ideje araszolt kocsijával a pesti forgalomban az a sofőr, akinek utasa minden előzetes panasz nélkül meghalt az anyósülésen.

Az autó vezetőjének az tűnt fel, hogy kollégája nem reagál a poénokra amiken eddig együtt nevettek, csak szótlanul ül mellette. Amikor észrevette, hogy baj van, azonnal megállt, és egy járókelő segítségével a járdára fektette utastársát miközben értesítették a mentőket. A sofőr szerencsére jártas volt az elsősegélynyújtásban, így rögtön meg tudta kezdeni munkatársa újraélesztését, amit mentésirányító bajtársunk a vonal másik végéről segített. A rövid időn belül helyszínre érkező mentők emelt szinten folytatták a küzdelmet a férfi életéért, ami végül sikerre vezetett. A férfit az időben megkezdett mellkasi nyomásoknak köszönhetően stabil állapotban szállíthatták kórházba bajtársaink, akik ezúton is köszönik az életmentésben résztvevők segítségét!

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!