Kivételek mindig akadnak, ám a nagy átlagra a következők jellemzőek. Minden egyes csillagjegynek megvannak a maga speciális személyiségjegyei, és ha azok nagyon ütköznek egy másik jegyével, komoly problémák adódhatnak.

Kivételek mindig akadnak, ám a nagy átlagra a következők jellemzőek. 

Kos
Egy tűzről pattant, szenvedélyes és extrovertált jegy, aki aligha alkot jó párt a konzervatív, introvertált figurákkal. Kevésbé kompatibilis a Rákkal, a Bakkal és ellentétei egymásnak a Mérleggel.

Bika
Kevésbé kompatibilis az Oroszlánnal és a Vízöntővel és ellentéte a Skorpiónak. Azonban az is elmondható, hogy fizikailag nagyon vonzódik a Skorpióhoz, de a makacsságát nem képes elviselni.

Ikrek
Kevésbé kompatibilis a Szűzzel és a Halakkal, ellentétben áll a Nyilassal. Lehet, hogy a Szűz gyors észjárása vagy a Halak álmodozása elsőre vonzó, de nem szerencsés választás. Bár a Nyilassal érdekes párost alkothatnának, mégsem működőképes a dolog, mert nem tudnak mély beszélgetéseket folytatni kettejükről.

Rák
Kevésbé kompatibilis a Kossal és a Mérleggel, totális ellentéte a Baknak. A Kos túl fáradhatatlan, a Mérleg változatosságra szomjazik. A Rák nyitott és könnyedén kifejezi az érzelmeit, míg a Bak hozzá képest rideg és merev.

Oroszlán
Kevésbé kompatibilis a Bikával és a Skorpióval, totális ellentéte a Vízöntőnek. A Bikával az akaratok állandó összeütköztetése állna fenn, egy Skorpió pedig túl nagy falat lenne neki. A Vízöntő a függetlenség mintaképe, ezt pedig az Oroszlán nem képes elviselni.

Szűz

Kevésbé kompatibilis az Ikrekkel és a Nyilassal, totális ellentéte a Halaknak. A Nyilas és az Ikrek mindig nagyot álmodik és túl szenvedélyes. A Halak egy álmodozó, míg a Szűz egy cselekvő, ami úgy tűnik, jó kiegészítés lenne, de ez sosem működik kettejük között.

Mérleg
Kevésbé kompatibilis a Rákkal és a Bakkal, totális ellentéte a Kosnak. A Rák túlságosan kötődik a rutinokhoz, a Bak pedig túl erőszakos neki. A Kos túlontúl domináns akarna lenni a kapcsolatban és a saját akaratát rá akarná kényszeríteni.

Skorpió
Kevésbé kompatibilis az Oroszlánnal és a Vízöntővel, totális ellentéte a Bikának. Talán felszínesen ikerlélek az Oroszlánnal, de mindketten erőteljes személyiségek. A Vízöntővel két makacs egy csárdában effektus lépne fel. Kezdetben a Bikával nagy lehet a szenvedély, de utána még több a vita.

Nyilas
Kevésbé kompatibilis a Szűzzel és a Halakkal, totális ellentéte az Ikreknek. A Halak határozatlannak tűnik a szemében, miközben ő mindig lelkesedéssel közelít minden felé. Habár az Ikrekkel nagyon érdekes lehet a kapcsolat, kettejüket érintően nem tudnak komoly döntéseket hozni a jövőre nézve.

Bak
Kevésbé kompatibilis a Kossal és a Mérleggel, totális ellentéte a Ráknak. A Bak lassan, de kitartóan halad a céljai felé, míg a Kos hirtelen és kapkodó mellette. A Mérleget képtelen kontrollálni. Miközben a Rák egy érzelmes, önkifejező természet, addig a Bak mindent megtart magának. Soha nem jó párosítás.

Vízöntő
Kevésbé kompatibilis a Bikával és a Skorpióval, totális ellentéte az Oroszlánnak. Frusztráltan érzi magát a merev gondolkodású Bikával, a Skorpió pedig igazi kihívás, hiszen makacs, mint az öszvér. Mindketten a saját igazukat hajtanák egymásnak. Az Oroszlánnal előbb vagy utóbb elkerülhetetlenek a nagy veszekedések.

Halak
Kevésbé kompatibilis az Ikrekkel és a Nyilassal, totális ellentéte a Szűznek. Az Ikrekkel nehezen értik meg egymás észjárását és az Ikrek soha nem tudja befogni – legalábbis a Halak ezt érzi. A Nyilas emellett túl vakmerő számára. A Szűz végezetül az egyik leggyakorlatiasabb jegy, aki állandóan analizál, ez pedig őrületbe kergeti.

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!