De csak most derült ki…



Válogatás nélkül ölt meg több embert egy kanadai ápolónő két idősek otthonában. Az utolsó áldozat a 75 éves magyar H. Árpád volt, ezután bukott le.

Gyógyszerekkel végezte ki 8 páciensét a gyilkos ápolónő 2007 és 2014 között. Sokáig nem tűnt gyanúsnak, mert idős betegek haltak meg a keze alatt, de az utolsó gyilkosságnál hibát követhetett el, ami az áldozat lányának tűnt fel. A 75 éves magyar férfi lánya mondta el, hogy amikor meglátta apja orvosi papírjait, akkor tűnt fel neki, hogy a halál oka nem logikus.
A fia, akit szintén Árpádnak hívnak annyit tett hozzá: szörnyű érzés megtudni, ha az apád meghal, de még rosszabb az, amikor megtudod, hogy valójában megölték. Az áldozatok többsége egyébként háborús veterán volt.

A magyar férfi furcsa halála után az ontariói rendőrség nyomozásba kezdett, aztán kaptak egy rejtélyes telefonhívást, amiben valaki a nővért nevezte meg sorozatgyilkosként. A fekete angyal másnap felmondott a munkahelyén, de a rendőrség elől már nem tudott elmenekülni. Ezután bevallotta, az ő lelkén szárad a nyolc ember halála.

Az első bírósági meghallgatáson semmit sem tagadott. Ítélet még nincs, de gyaníthatóan hosszú évtizedekre börtönbe kerülhet. Ami már most biztos, a bíróság elrendelte, hogy kórház közelébe csak akkor mehet a hátralévő életében, ha ő maga szorul kezelésre.

Forrás: https://kanadaihirlap.com

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!