Nem jellemző a királynőre, hogy ilyet tenne.



Ez több, mint meglepő! Erzsébet királynő meghívta karácsonyra Meghan Markle édesanyját
Az angol királynő megkérte a 62 éves asszonyt, hogy töltse velük a karácsonyt. Ezzel a gesztussal szeretné kifejezni a tiszteletét Meghan hercegné iránt - írja a Daily Mail.

A meghívás azért is meglepő, mert a Middleton családból senkit nem hívtak meg, hogy töltse az ünnepet a királyi család nortfolki birtokán. Katalin családja is részt vett a karácsonyi misén a királyi családdal, de aztán máshol folytatták az ünneplést. A királynő mostani döntésénél figyelembe vette, hogy Meghan-nek Katalinnal ellentétben az anyján kívül nincs más rokona Angliában.

Doria most rendkívül népszerűnek számít, mert méltósággal tűrte a hercegi esküvő előtti családi drámát. Meghan Markle apja egészségügyi problémára hivatkozva kihúzta magát az esküvő alól, mindössze pár nappal a nagy nap előtt. Később kiderült, hogy a fotók, amiket 'lesifotósok' készítettek róla, mind beállított képek voltak. A férfi azóta elnézést kért a hercegi pártól, és állítja, hogy nem pénzért készíttette a fotókat, hanem azért, hogy javítson az imidzsén. Forrás

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!