Ezt nem is tudja leplezni.



Jobban kedveli II. Erzsébet (92) Vilmos (36) unokája nejét, Katalin hercegnőt (36), mint Meghan Markle-t (36), aki májusban ment férjhez Harry (33) herceghez – állította a testbeszédszakértő, Judi James.

James alaposan megfigyelte, hogyan viselkedik az uralkodó Katalin és Meghan társaságában, és ez alapján igen meglepő következtetést vont le: őfelsége Meghannel inkább szülő-gyerekre emlékeztető viszonyt, míg Katalinnal egyenrangú, baráti kapcsolatot ápol.

Katalin már évek óta ellátja hercegnői kötelezettségeit a királynő jelenlétében, és Meghan is megjelent már néhány nyilvános eseményen őfelsége oldalán, így nem volt nehéz a szakértő számára elemezni a látottakat.

– Mindkettőjüket őszintén kedveli, de Katalinnal könnyedebb, és úgy gondolom, hogy jobban élvezi uralkodói feladatait, amikor ő van vele – fejtette ki James, aki szerint nem lehet nem észrevenni, hogy Meghan megjelenésében egyre inkább utánozza Katalint.

– Katalin és Meghan is tökéletes, uralkodói mosollyal rendelkezik. Katalin azonban ugyanazt a visszafogott, professzionális testbeszédet alkalmazza, amit a királynő is. Meghan jelenlegi testbeszéde ezzel szemben azt sugallja, nagyon erősen próbálkozik, hogy lenyűgözze a királynőt, ami meghatározza a kapcsolatukat is: inkább mint nagymamához közeledik, nem mint barátnőhöz – tette hozzá az elemző, aki azt is kiemelte, hogy míg Katalin ösztönösen vesz fel sokszor olyan testtartást, mint a királynő, addig Meghan gyakran tudatosan megfigyeli II. Erzsébetet, és egy az egyben utánozza őt. Ebből az látszik, hogy Katalin teljesen fesztelenül tud eleget tenni hercegnői szerepének, ezzel könnyebben kiérdemelve a bizalmasi státuszt, Meghan viszont inkább csak görcsösen igyekszik.

Megszegte a protokollt

Az uralkodó és a hercegnő először június 14-én vállalt közösen hivatalos feladatot, amikor Chesterben átadtak egy hidat. Bár a mindig bájos Meghan sokáig kifogástalanul viselkedett, mégis elkövetett egy nagyobb bakit, amikor keresztbe tett lábakkal foglalt helyet Harry herceg (33) mellett. A protokollszakértők szerint ezt nyilvánosan nem tehette volna meg, így ezzel megszegte az előírást. Forrás

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!