"Még csütörtökön együtt énekeltünk, örömködtünk, aztán utána jött a hír. Napokig nem tértünk észhez."Kökény Attila őszintén beszélt arról, mennyire lesújtotta őt jó barátja, L. L. Junior kisfiának a halála, s az énekes úgy véli, hagyni kell, hogy Junior ezt a veszteséget egyedül dolgozza fel.

Megrendítette L. L. Junior gyermekének tragikus halála Kökény Attilát. Múlthét pénteken búcsúztatták el L.L. Junior kisfiát, a 3 éves Dávidkát, akit augusztus végén gázolt el egy autó Zuglóban. A gyermek Fiumei úti sírkertben tartott temetésére több százan ellátogattak; többek között L. L. Junior családjának jó barátja, Kőkény Attila is.

Az énekes a Mokkában arról beszélt, milyen érzések kavarognak benne Dávidka halála, illetve temetése óta. Kökény Attilát ugyanis sokkolták a történtek. Ebben a nehéz időszakban pedig támogatja a gyászoló L. L. Juniort, jóllehet nem hívogatja őt, mert a zenésznek kisfia elvesztését egyedül, a családjával kell feldolgoznia.

- Ez egy olyan tragédia, amire nincsenek szavak. Még csütörtökön együtt énekeltünk, örömködtünk, aztán utána jött a hír. [...] Napokig nem tértünk észhez ebből a történetből, ez egy iszonyatos, borzasztó dolog - mondta Kökény Attila, aki a temetés óta nem beszélt L. L. Juniorral.

- Nem beszéltem velük azóta, pedig nagyon jóban vagyunk Juniorral, de azt gondolom, hogy ez az ő gyásza. Szerintem már nem kellene senkinek ezzel foglalkoznia, hagyni kellene őket gyászolni. Ez egy olyan fájdalom, ami sosem fog elmúlni - mondta az énekes.

Értékeld a munkánkat, ha tetszett oszd meg!